Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 03-09-2010

Tilburger vernielt ruiten café

TILBURG - De politie heeft gisteravond bij een horecagelegenheid aan de Tartinistraat een 34-jarige man uit Tilburg aangehouden voor
vernieling. Agenten namen poolshoogte naar aanleiding van een melding dat een lastige klant ruiten vernielde. Bij het café troffen de agenten hem aan. De uitbater vertelde dat de Tilburger de deur van het etablissement gewezen was omdat hij vervelend gedrag vertoonde. Daar was de Tilburger het niet mee eens en liet dit blijken door de ruiten van de toegangsdeur in te slaan.

Winkeldievegge in kraag gevat

TILBURG - De politie heeft gisteren in een supermarkt aan de Jan Heijnsstraat een 38-jarige Tilburgse vrouw aangehouden voor
winkeldiefstal. Medewerksters van de winkel zagen dat de vrouw in de zaak diverse goederen in haar tas stopte. Bij de kassa verzuimde ze deze producten ter betaling aan te bieden. De politie werd gealarmeerd die haar meenam naar het bureau waar ze bekende.

Minderjarige verdacht van betrokkenheid bij woninginbraak

TILBURG - De politie heeft gisterochtend een 16-jarige Tilburgse jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een woninginbraak in de Kasteel Cannestraat. Er werden geen goederen buit gemaakt.

Op 07 mei jl. rond 23.00 uur meldden buurtbewoners een inbraak in een woning in de Kasteel Cannestraat. Zij vertelden dat een onbekende via het dak wegvluchtte nadat er een ruit bij het pand geforceerd was. Agenten troffen ter plaatse een kapot raam aan. De bewoners waren op dat moment niet thuis. De politie stelde met het opnemen van een aangifte een onderzoek in wat wees in de richting van de 16-jarige. Met toestemming van het openbaar Ministerie is hij gisteren buiten heterdaad aangehouden.

Brandweer haalt bewoners uit brandend huis

TILBURG - Brandweerlieden hebben vannacht uit een flatwoning aan de Maarseveenstraat de bewoner, een 28-jarige man en zijn even oude Tilburgse vriendin bevrijdt nadat er brand uitgebroken was in hun woning. Beiden zijn ter observatie overgebracht naar het Twee Steden ziekenhuis in Tilburg.

De hulpdiensten ontvingen rond 02.45 uur de melding van een uitslaande brand in een flatgebouw aan de Maarseveenstraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een woning op de derde verdieping. De politie zette de omgeving af en zorgde dat alle bewoners van het gebouw hun woning verlieten. De bewoners van het brandend pand konden hun huis op dat moment niet meer via de voordeur verlaten. Er ontstond paniek waarop de brandweer één van hen van buitenaf kon bevrijden. De andere bewoners werd onder begeleiding van de brandweer via de voordeur naar buiten geleid. Rond 03.15 uur gaf de brandweer het sein brandmeester. De naast en ondergelegen woningen liepen rook- en waterschade op. De bewoners van de andere woningen konden na het sein weer terug naar hun huis. De woonkamer van het pand waar de brand ontstond is grotendeels
uitgebrand. De oorzaak is op dit moment niet bekend.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 03-09-2010 11:02 | © Regio Midden en West Brabant |