Nederlandse Tafeltennisbond


Tweede editie Menereis/US Open staat voor de deur 24-8-2010

Zaterdag 4 september is in de Amsterdamse Wibauthal de tweede editie van de Menereis/US Open. De belangstelling voor het evenement is erg groot. Het maximale deelnemersaantal van 200 is enige tijd geleden bereikt en er staan al diverse personen op de reservelijst.

Favorieten voor de opvolging van Timothy Wang zijn Nathan van der Lee en Middelburg aanwinst Tan Anran. Ook van de Deense speler Aron Wenzell van DTK wordt het nodige spektakel verwacht. Verdere outsiders voor de titel zijn John Scott, Gamal de Groot, Frank Hollak, Jeroen Kivits, Jochem de Hoop, Henk Jan Wils en Bram van Sunder. Het thuispubliek heeft grote verwachtingen voor het optreden van Angelo Antonietti, onlangs nog succesvol in Oostende. Ook de andere US-toppers Pieter Danes en Arco Visser zullen hun opwachting maken.

Op het toernooi zal de hele dag een stand van Menereis aanwezig zijn voor de aanschaf van de nodige tafeltennisartikelen. Publiek is van harte welkom, de entree is gratis. Mee-eters aan het Chinese buffet kunnen zich nog aanmelden via menereisusopen@gmail.com. Na afloop van het buffet zal het feest tot in de kleine uurtjes losbarsten. Er is ook mogelijkheid tot overnachting (ook hierbij vooraf aanmelden).

Aanvang: 10:00 uur.

Klik HIER voor meer informatie.