Gemeente Den Haag

Dansfeest voor mensen met en zonder beperking op 4 september!


* Laatste wijziging: 26 augustus 2010

Op zaterdag 4 september 2010 is het dansfeest Dance Unlimited in Condor City in Den Haag. Dance Unlimited is hét dansfeest voor mensen met en zonder beperking. Tijdens deze unieke party danst en feest iedereen samen: vrienden, familie en begeleiders van mensen met een (verstandelijke) beperking. Het feest kost EUR5 (met 2 drankjes) en duurt van 21.00 tot 1.00.

Bezoekers kunnen uit hun dak op muziek van DJ Salta en genieten van spectaculair optreden van dansers van het Haags HipHop centrum. Het feest is voor iedereen van 16 tot ongeveer 35 jaar.

Poster van Dance Unlimited

Volledig toegankelijk

Waar andere dansparty's niet of nauwelijks toegankelijk zijn voor jongeren met een beperking is Dance Unlimited volledig toegankelijk, ongeacht de (verstandelijke) beperking die iemand heeft. Maar juist de mogelijkheid om jongeren met en zonder beperking te verenigen maakt Dance Unlimited tot een avond om nooit meer te vergeten.

Begeleiding

Tijdens de hele avond zal er begeleiding aanwezig zijn om bezoekers te helpen waar nodig. Bijvoorbeeld om een drankje te halen of gezellig met iemand te dansen.

Kaartverkoop

Kaartjes van EUR5 zijn alleen in de voorverkoop te koop, bij:
* Parkoers, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 en zaterdag van 10.00 tot 15.00.
* Condor City, van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.
* VTV Delft, bel naar (015) 261 86 48

Ook online zijn tickets te koop op de website van Easy Ticket: www.easyticket.nl.

Meer informatie

Dance Unlimited wordt georganiseerd door Stichting Vrije Tijd en Vorming (VTV) uit Den Haag. Kijk voor meer informatie op de website van VTV. Al het laatste nieuws over Dance Unlimited en een hoop voorpret vind je op de Dance Unlimited-blog en Dance Unlimited Hyves.