Gemeente Son en Breugel


auto!

Win een Supergreen-beurt voor uw auto!

eco auto

Op 5 september tijdens de jaarmarkt

Wilt u een auto die 10% zuiniger rijdt, 30% minder viezigheid uitstoot én ook nog een minder onderhoud nodig heeft? Meldt u dan snel aan voor het `Supergreen' maken van uw auto tijdens de jaarmarkt in Son en win een gratis groene beurt!

Groene beurt
Wat houdt het in? Tijdens de groene beurt wordt een uitwasbaar luchtfilter ingebouwd, een airtwister geïnstalleerd, de bandenspanning gecontroleerd en op spanning gebracht, kleurdruk-ventielen aangebracht (hiermee kunt u uw bandenspanning aflezen) en LED stadsverlichting gemonteerd. Bovendien krijgt u een flacon van 125 ml brandstofadditief waardoor uw auto zuiniger rijdt! Go-Greener werkt met in de praktijk bewezen en kwalitatief hoogwaardige producten. Een aantal garagehouders in Nederland werkt al standaard met deze toepassingen.

Hoe aanmelden?
Meldt u snel aan door, vóór 28 augustus 2010, een email met als onderwerp "Een groene beurt voor mijn auto!" te sturen naar: l.rongen@sonenbreugel.nl . In de email vermeldt u uw naam, adres, telefoonnummer en het kenteken van uw auto. Uit de inzendingen trekt een jury drie gelukkige winnaars!

Niet gewonnen, maar toch een groene beurt?
Wilt u geen risico lopen en uw auto sowieso laten "vergroenen"? Een beperkt aantal auto's kan tijdens de jaarmarkt een groene beurt krijgen. Voor het speciale tarief van 150 euro wordt uw auto `groen' gemaakt. Mail hiervoor naar: l.rongen@sonenbreugel.nl . Heeft u geen email? Bel naar 06 42307648 en maak uw interesse kenbaar!

Niet vervelen!
Als uw auto z'n groene beurt krijgt, hoeft u zich niet te vervelen! Loop eens rond op de duurzame markt en proef een biologisch wijntje of kaasje. Of bezoek het subsidieloket voor informatie over subsidies en duurzaam bouwen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de jaarmarkt met z'n vele activiteiten, muziek, kramen en lekkernijen!

Raadhuisplein 1 - 5691 AL Son en Breugel - Telefoon (0499) 491 491