Gemeente Kapelle Links

Laat van u horen!

De vakanties zijn weer ten einde en het leven van alle dag is weer begonnen. Ook de gemeenteraad heeft haar werkzaamheden hervat en zal dinsdag 7 september a.s. haar eerste voorbereidende raadsvergadering na het zomerreces houden.

Een mooie gelegenheid om als belangstellende zoân vergadering mee te maken. U bent van harte welkom op een plaats op de publieke tribune, aanvang 19.30 uur. Op de agenda staan onderwerpen die de moeite waard zijn om hier bij aanwezig te zijn.

De directeur van de Betho de heer Leenhouts zal actuele informatie geven over de Betho. Daarna komt mevrouw van Ewijk namens de Regionale Woningstichting ( RWS) de raad en de overige aanwezigen bijpraten. Vervolgens gaat de raad zich buigen over de Oesterbaai in Wemeldinge. En tot slot wordt er van gedachten gewisseld over de communicatienota die in 2009 is vastgesteld.

Kortom: onderwerpen die voor ieder van u interessant kunnen zijn. Maar dat niet alleen. U kunt ook zelf gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht aan het begin van de vergadering. Wanneer u zaken rechtstreeks onder de aandacht van de gemeenteraad wilt brengen, is dit een uitgelezen mogelijk. Laat u het mij vooraf wel even weten?

Hopelijk tot ziens dinsdag 7 september of op een van de volgende raadsvergaderingen (www.kapelle.nl > Bestuur en organisatie > Vergaderschema / agenda)

Jacqueline Chamalaun, raadsgriffier

0113-333130

Vergadering Gemeenteraad 07-09-2010