AEGON

Vernieuwde AEGON Werkmaterieel op Maat verzekering

Vanaf 1 september 2010 heeft AEGON een vernieuwde verzekering voor werk- en landbouwmaterieel: de AEGON Werkmaterieel op Maat verzekering. Het nieuwe product is een flinke uitbreiding op de al bestaande verzekering met onder andere een ruimere dekking, groter dekkingsgebied en scherpere premie.

Welke machines

Werkmaterieel op Maat is een verzekering voor individueel werk- en landbouwmaterieel. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld grondverzetmachines, tractoren, heftrucks, hoogwerkers, kranen, opleggers, trailers en compressoren. Het is ook mogelijk een werk- en landbouwmaterieelpark onder de nieuwe voorwaarden te verzekeren.

Nieuw

AEGON Werkmaterieel op Maat biedt de volgende vernieuwingen en uitbreidingen:

* Schade aan eigendommen: nu meeverzekerd tot EUR 250.000,- (was EUR 125.000,-).

* Schade aan ondergrondse kabels en leidingen: nu gedekt tot EUR 2.500.000,- (was EUR 125.000,-).

* Regiefouten: nu meeverzekerd tot maximaal EUR 2.500.000,- (was EUR 100.000,-).

* Lichte sloopwerkzaamheden: nu standaard meeverzekerd.
* 1e jaar volledige aanschafwaarde: nu standaard verzekerd. Het is ook mogelijk om de volledige aanschafwaarde de eerste drie jaar te verzekeren.

* Dekking voor incidentele verhuur en uitleen: nu zonder eigen risico meeverzekerd.

* Dekkingsgebied: EU + Noorwegen en Zwitserland (was Benelux en tot 50 km over de grens met Duitsland).

* Bij schade vergoeden wij vijf dagen lang de inhuurkosten voor een vervangend object. De eerste twee dagen zijn daarbij voor rekening van de ondernemer, de inhuurkosten van dag drie tot en met zeven betaalt AEGON.

Preventie

Samen met Riskvision heeft AEGON een interessante aanbieding, namelijk een voertuigbeveiligingssysteem voor EUR 499,- exclusief BTW. Het systeem lokaliseert een object nadat het gestolen is. Daarna volgt de verdere begeleiding na de diefstal en het veiligstellen van het object. De aanbieding omvat het systeem inclusief installatie en entreekosten plus een driejarig serviceabonnement. Na drie jaar is verlenging van het serviceabonnement mogelijk voor EUR 130,- per jaar exclusief BTW. Voor meer informatie over de AEGON Werkmaterieel op Maat verzekering kijkt u op www.aegon.nl/werkmaterieel.