Nieuwe ProPrompter HDi Pro voor Apple iPad zal door Schnitt Punkt tijdens IBC 2010 worden onthuld

Nieuwe Pro level iPad autocue past op ENG- en consumentencamera’s

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20100908 --

ProPrompter HDi, de eerste autocue die speciaal werd gemaakt voor de Apple iPad werd voor het eerst getoond op NAB 2010 door de Amerikaanse fabrikant Bodelin Technologies. Dit eerste model was perfect voor kleine tot middelgrote camera’s maar de vraag was zo groot voor ENG-camera’s dat Bodelin, in ontwerp-samenwerking met langdurig EU-distributeur Schnitt Punkt uit Keulen, Duitsland, de nieuwe ProPrompter HDi Pro heeft gecreëerd.

Voor zowel consumenten- als grote ENG-camera’s, de ProPrompter HDi Pro bevestigt de Apple iPad in een speciaal ontworpen beugel op een lichtgewicht maar stevig frame voor gebruik op zowel ruige terreinen als in de studio. Het nieuw Pro-model komt met een camerastaaf gemaakt uit aluminium voor kleine en middelgrote camera’s evenals een railadapter voor grote ENG-camera’s die gebruik maken van een 15 mm railsysteem. De ProPrompter HDi Pro bevat een aankoppelbare pistoolgreep, een in aluminium gegoten stralingsdeler in een gepolsterd frame gemonteerd op een ABS-kap bestemd voor hoge impact, een speciaal ontworpen antireflectiekap en wordt verpakt in de nieuwe SKB-kist van militaire kwaliteit.

De ProPrompter App, universeel voor iPad, iPhone en iPod touch, is de eerste autocue applicatie van professioneel niveau, en werd in januari 2009 gelanceerd. De ProPrompter functies omvatten afstandbediening, ondersteuning van internationale lettertekens, cue point-herkenning, alle CAPS-opties, vloeiend scrollen en veel meer. De ProPrompter App kost US$9.99 en kan via de iTunes App Store worden gedownload.

De ProPrompter HDi Pro is nu in voorraad en klaar om verkocht te worden door Schnitt Punkt en zal tijdens IBC, vanaf vrijdag 10 september tot zondag 12 september in Hall 8, stand D77 worden gedemonstreerd.

Schnitt Punkt is gevestigd in Keulen, Duitsland, en is de exclusieve distributeur binnen de EU, het VK, Afrika en het Midden-Oosten van de gehele ProPrompter productlijn voor Bodelin Technologies.

Voor meer informatie of persbeelden, neem contact op met Thomas Nowara.

Telefoon: 0049 171 6202817

URL: www.schnittpunkt.de E-mail: Thomas_Nowara@schnittpunkt.de

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Schnitt Punkt
Thomas Nowara, 0049 171 6202817
URL: www.schnittpunkt.de

E-mail: Thomas_Nowara@schnittpunkt.de