Sedaris ontvangt 50000e exemplaar Van je familie moet je het hebben

13/09/2010 13:56

Dutch Media Uitgevers

David Sedaris ontvangt 50000e exemplaar Van je familie moet je het hebben

David Sedaris, de inmiddels ook in Nederland razend populaire Amerikaanse auteur, die onder anderen Aaf Brandt Corstius, Johannes van Dam, Sylvia Witteman, Candy Dulfer, Paulien Cornelisse, Herman Brusselmans, Claudia de Breij en Marc-Marie Huijbrechts tot zijn fans mag rekenen, ontvangt donderdag 16 september tijdens een besloten diner in Amsterdam het 50.000e exemplaar van Van je familie moet je het hebben.

Van je familie moet je het hebben is een speciaal voor de Nederlandse markt door Aaf Brandt Cortius samengestelde en ingeleide bundel met de mooiste verhalen van David Sedaris. Het boek verscheen in april 2010, staat al maanden in de bestsellerlijsten en beleefde inmiddels meer dan tien herdrukken. Onlangs nog toonde Paulien Cornelisse tijdens Zomergasten een fragment van een interview door Ruby Wax met Sedaris.

David Sedaris bezoekt Nederland deze week ter promotie van zijn rond dierendag te verschijnen nieuwe verhalenbundel Eekhrn zkt eekhrn. Hij zal een eenmalig optreden verzorgen bij boekhandel De Vries in Haarlem, op vrijdag 17 september om 17:00 uur. Daar wordt hij geïnterviewd door Aaf Brandt Corstius en zal hij voorlezen en signeren.





http://www.lebowskipublishers.nl