Atlantic Telecom komt met mobiele telefonie en internet

13/09/2010 14:12

Atlantic Telecom

Venray, 30 september 2010

Atlantic Telecom komt met mobiele telefonie en internet

Atlantic Telecom zal naast het bestaande vaste portfolio ook mobiele telefonie en internet diensten aanbieden. Atlantic Telecom introduceert diverse proposities voor de Zakelijke markt.

Jeroen Nauta, Business Development Manager bij Atlantic Telecom: "Met de toevoeging van mobiele diensten beschikt Atlantic Telecom over een volwaardig portfolio. Net als bij onze vaste diensten is optimale service in combinatie met een scherpe prijs het uitgangspunt van onze mobiele strategie".

Om invulling te geven aan deze gekozen strategie maakt Atlantic Telecom gebruik van het netwerk van T-Mobile waarmee begin dit jaar een contract is afgesloten. Daarnaast werkt men intensief samen met het dealerkanaal. Jeroen Nauta: "door de samenwerking met de dealer zijn wij in staat die service te bieden waar de klant behoefte aan heeft". Die klant staat bij Atlantic Telecom centraal. "Wij ondersteunen de dealer op alle mogelijke manieren. En samen met de dealer ondersteunen wij de klant. Klantbehoeftes vertalen wij in dienstverlening waar de klant zich in zal herkennen".

Het mobiele portfolio is zonder meer compleet te noemen. Naast de verschillende mobiele telefonie en internet abonnementen biedt Atlantic Telecom de klant allerlei handige diensten aan, zoals bijvoorbeeld Factuur Online. Jeroen Nauta: "wat deze dienst uniek maakt is dat wij de klant op één factuur een helder overzicht bieden in zowel de vaste als de mobiele abonnementen".

Een andere sterk punt van Atlantic Telecom is persoonlijk contact dat zal leiden tot een hoge klantvriendelijkheid. "Wij hebben gezien hoe belangrijk het voor klanten is dat zij persoonlijk contact hebben met een dienstverlener. Daarom werkt onze klantenservice niet met een zogenaamd voice response (IVR) systeem". (red: een IVR is een systeem waarbij zonder tussenkomst van een telefoonoperator de beller via een keuzemenu algemene informatie krijgt of wordt doorgeschakeld naar de desbetreffende afdeling)

Over Atlantic Telecom

Atlantic Telecom biedt al sinds 1995 telecommunicatiediensten aan de zakelijke markt. Atlantic heeft er bewust voor gekozen om niet zelf een netwerk aan te leggen, maar gebruik te maken van gerenommeerde netwerken van KPN, BT, COLT en nu ook T-Mobile. Door niet de techniek centraal te stellen, maar de klant, kunnen we deze op zijn wenken bedienen.





http://www.atlantic.nl