Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 30 augustus 2010

My Greatest Party en Silk organiseren `Modemeisjes in Wonderland Birthday Bash'

Amsterdam ­ Op maandag 13 september aanstaande vindt in samenwerking met Players Amsterdam, My Greatest Party en Silk-PR, Events & Models de Birthday Bash voor RTL's Modemeisjes Christina Curry, Maria Tailor en Josh Veldhuizen plaats. De party zal daarnaast in het teken staan van het vertrek van Christina Curry naar LA, waar zij gaat samenwonen met Peaches Geldof. Het feest, met als thema `Modemeisjes (Alice) in Wonderland', zal plaatsvinden in cocktailbar Players te Amsterdam. Het hele traject rondom de feestorganisatie zal gefilmd worden door RTL, ten behoeve van de spraakmakende reality docu Modemeisjes met een Missie. Christina Curry, Josh Veldhuizen, Maria Tailor en Tamara Elbaz zullen acht afleveringen lang gevolgd worden ten behoeve van dit programma, welke geproduceerd wordt door Gordon en zakenpartner Peter Gallas van Global Star Media. De vriendinnen werken alle vier druk aan hun carrière en hebben een eigen missie geformuleerd. Tijdens de opnames zal vastgelegd worden hoe zij alles uit de kast halen om deze missie te vervullen. Socialite Christina wil prominent vertegenwoordigd zijn op de internationale fashion's A-list en doorbreken als presentatrice, de missie van it-girl Josh is om haar eigen modemerk JOSH V te lanceren en zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten. Model Maria wil haar ultieme droom verwezenlijken: een succesvol en gerenommeerd actrice worden en zakenvrouw Tamara's missie is om met haar bedrijf, Silk-PR, Events & Models, de wereldmarkt te veroveren op het gebied van haar laatst genoemde bedrijfsdivisies. Het eerste seizoen belooft een heerlijke mix van fashion, glitter, glamour en business te worden waarbij het leven van de dames nauwkeurig onder de loep zal worden genomen.

Over My Greatest Party My Greatest Party (MGP) is de populairste partyplanner van Nederland met ruim tien jaar ervaring in het organiseren van volledig verzorgde kinderfeesten, in bijzondere thema's zoals sfeervolle Marie Antoinette Party's en glamoureuze Sweet Sixteen's. Het gediplomeerde personeel van MGP neemt alle zorg uit handen in de voorbereiding en het verloop van het feest: van het schrijven van de uitnodigingen tot de aankleding en de catering. Daarnaast verzorgt MGP ook passende kinderopvang op huwelijken en bedrijfsfeesten en sinds kort is zij tevens gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere thema-feesten voor volwassenen. De Birthday Bash van de Modemeisjes zal hiervan het bewijs zijn!

Silk-PR, Events & Models ­ P.C. Hooftstraat 62 II, 1071 CA Amsterdam - T +31(0)20-471 40 51 - www.silk-pr.eu Rabo-bankrekeningnummer 1334.36.241 - BTW-Nummer: 191641339/B01 - KVK-Nummer: 34238543 0000



Over Players Food & Drinks Players Food & Drinks is één van de Amsterdamse hotspots. De combinatie van lekker eten en drinken met goede muziek en service met een glimlach maakt Players helemaal hip & happening. De zaak is sfeervol ingericht met een heerlijk terras voorzien van grote loungebanken. Players heeft een veelzijdige menukaart met heerlijke hapjes en smaakvolle creatieve gerechten van verse ingrediënten a la minute bereid. Het uitgebreide dankassortiment maakt het mogelijk dat je bij Players terecht kunt voor de perfecte Italiaanse espresso in de middag, een goed glas wijn bij diner of een lekkere cocktail gemaakt door de professionele barkeepers. Gezellig met vrienden op het terras een drankje en een hapje nuttigen, een romantische champagnebrunch, genieten van live Jazz op zondagmiddag, goed eten met een zakenrelatie of tot in de kleine uurtjes uit je dak gaan, alles is mogelijk bij Players!

Over Silk-PR, Events & Models Silk-PR is de stuwende kracht achter het promoten van merken, mensen en organisaties. Succes, Inventive, Leadership en Knowledge zijn de basis van ons denken en doen. De divisie Silk-Events is een evenementenbureau gespecialiseerd in conceptontwikkeling en uitvoering van luxury fairs, doelgerichte events, bijzondere feesten, netwerkbijeenkomsten, incentives, autoraces, modeshows en productlanceringen. De divisie Silk-Models is hét bemiddelingsbureau voor mooie mensen. Onze modellen worden ingezet als mannequins, fotomodellen en hostesses of als visitekaartje tijdens promotours, evenementen en beurzen.