Gemeente Valkenswaard

Raadscommissie op 13 september

Raadscommissie op 13 september

Vanaf september zullen de commissievergaderingen van de raad niet meer op donderdag plaatsvinden, maar op maandag. Dat betekent dat de eerstvolgende commissievergadering plaatsvindt op maandag 13 september in de raadszaal in het gemeentehuis met de gebruikelijke aanvangstijd: 20.00 uur.

Meer aandacht

De gemeenteraad heeft geconstateerd dat tot op heden de geagendeerde onderwerpen van een commissie niet altijd die aandacht kunnen krijgen die nodig is om de raadsvergadering goed voor te kunnen bereiden. Afgelopen tijd is bekeken of en zo ja hoe hierin verbetering mogelijk is.

De oplossing lijkt gevonden te kunnen worden door de commissievergadering voortaan op maandagavond te houden met een eventuele uitloop naar de donderdagavond in diezelfde week.

Agenda

De voorlopige agenda voor 13 september ziet er als volgt uit:
* vaststellen van de agenda

* vaststellen van het verslag van 15 juli 2010
* bespreken van de Re-integratieverordening WWB, IOAW en IOAZ 2010 en de verordening werkleeraanbod Wet investeren in jongeren 2010
* bespreken van de Maatregelenverordeningen WWB, WIJ, IOAW en IOAZ 2010

* bespreken van de verordening Toeslagen en Verlagingen WWB en WIJ 2010

* bespreken van de beleidsnotitie "implementatie wet OKE gemeente Valkenswaard"

* bespreken van het voorstel een krediet beschikbaar te stellen voor de Lage Heideweg

* bespreken van de Telecommunicatieverordening Valkenswaard 2010
* bespreken van het bestemmingsplan Klinkerstraat
* bespreken van het voorstel van de ontwikkeling van het voormalig LTS terrein

* rondvraag

Spreekrecht

Bij een commissievergadering bestaat spreekrecht. Als belanghebbende kunt u voorafgaand aan de vergadering nog iets zeggen over een onderwerp dat op de agenda staat.

Wilt u gebruik maken van het spreekrecht, dan kunt u dat vóór de vergadering schriftelijk of mondeling doorgeven aan raadsgriffier, de heer mr. C. Dorsman. Hij is in het gemeentehuis bereikbaar via telefoonnummer (040-) 2083407.