Syntens

Bezoek 1500 exposanten en ontmoet mogelijke partners

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in het zakendoen met Centraal-Europa kunnen samen met de Kamer van Koophandel Limburg, Syntens en Enterprise Europe Network (EEN) de internationale Machinebouwersbeurs MSV in Brno (Tsjechië) op 14 en 15 september 2010 bezoeken. Naast het beursbezoek wordt voor alle deelnemers een op maat gemaakt afsprakenschema met mogelijke partners samengesteld. Tevens staan ervaringsuitwisselingen met marktdeskundigen op het programma.

Door gebruik te maken van een eigen chartervlucht, start dit tweedaags bezoek met een directe verbinding tussen Eindhoven Airport en Brno. De MSV beurs is binnen haar vakgebied de belangrijkste beurs in Centraal- en Oost-Europa. Met ruim 1500 exposanten, waarvan 35% afkomstig is uit het buitenland, en meer dan 85.000 bezoekers is dit een beurs van formaat. Tevens staan tijdens deze 52ste editie van deze beurs naast machinebouw ook nucleaire en hernieuwbare energie, industriële IT, werktuigbouw, elektrotechniek en oppervlaktebehandeling centraal.

Deze reis is met name bedoeld voor bedrijven, zoals ook bedrijven die reeds zakendoen in Centraal-Europa en door middel van deze collectieve ondernemersreis in hun contacten willen intensiveren. Voor meer informatie bezoekt men www.kvk.nl/msv of kan contact worden opgenomen met Jurgen Moors van de kamer van koophandel, bereikbaar op 045 - 544 9575.