Functio'n Art en Art'tiK samen verder onder één dak


UTRECHT, 20100914 -- Functio'n Art geeft al 8 jaar met groot succes creatieve workshops aan de Westerkade in het centrum van Utrecht vlakbij het Ledig erf. Vanaf deze week huist ook Art'tiK op deze historische locatie. Functio'n Art Creatieve Workshops en Art'tiK zijn het perfecte adres voor een vriendinnendag, babyshower, een kinder- /tienerfeestje of een familie-uitje, maar ook voor een vrijgezellenfeest, jaarclubuitje, een teamuitstapje of een bedrijfsuitje.

In de sfeervolle werfkelder en in de gezellige (winkel)bovenruimte organiseren Functio'n Art en Art'tiK 7 dagen per week creatieve workshops voor groepen vanaf 6 personen tot circa 40 personen. Het assortiment workshops varieert van sieraden maken, mozaïeken en servies of dienblad beschilderen tot de nieuwste workshoptrends zoals het maken van een originele etagère met vintage servies uit grootmoederstijd, het versieren van tassen, vogelhuisjes, tunieken, fotoalbum of ringband. Er is van alles mogelijk.
Bij Functio'n Art en Art'tiK wordt men op persoonlijke en gastvrije wijze ontvangen, desnoods met een heerlijke high tea of lekkere tapashapjes. Je kunt er zelfs aanleggen met een bootje.
Kijk op de website voor meer informatie.

www.functionart.nl





Ingezonden persbericht