Politie Limburg-Noord

Nederlands publiek betrokken bij opsporing Duitse jongen


Datum: 14-09-2010
Tijd bericht: 12:21
Plaats: Limburg-Noord

In het onderzoek naar de vermissing van Mirco Schlitter wordt vanaf vandaag ook de hulp van het Nederlandse publiek ingeroepen. Dat gebeurt door op alle politiebureaus in de regio posters op te hangen. Op de poster staat informatie over de vermissing met een getuigenoproep. De politie Limburg-Noord gaat er ook voor zorgen dat de posters verspreid worden in de aangrenzende regio's Limburg-Zuid, Gelderland-Zuid en Gelderland-Midden.

Vanavond wordt er in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de vermissing van Mirco. De politie Limburg-Noord zal alle tips en informatie die binnenkomen in deze zaak vanuit de regio en de rest van het land verzamelen en doorsturen naar de Duitse politie.

Mensen die tips of informatie hebben, kunnen bellen met 0900-8844 of via M. 0800-7000. Via de site van de politie Limburg-Noord kunnen mensen eventueel zelf de poster downloaden en uitprinten.

De politie Limburg-Noord kreeg afgelopen weekend een officieel verzoek van de Duitse politie om het Nederlandse publiek te betrekken bij de opsporing van Mirco Schlitter. In een eerder stadium heeft de politie Limburg-Noord op eigen initiatief informatie uitgewisseld met de Duitse collega's.

===================