Gemeente Binnenmaas

College Binnenmaas bezoekt drie bedrijven

Op woensdag 15 september 2010 bezoekt het college van burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas drie bedrijven in Maasdam en Puttershoek. Het gaat om bouwmarkt Formido in Maasdam, opleidingsinstituut bedrijfshulpverlening Eef de Snaayer en gordijnenspecialist Interstyledecor, beide gevestigd in Puttershoek. De bezoeken zijn bedoeld om kennis te maken en ondernemers de gelegenheid te bieden hun bedrijf te laten zien.

De bedrijven

Recent is bouwmarkt Formido geopend aan de Sportlaan in Maasdam. Hiervoor was Formido gevestigd aan de Boonsweg. De recente opening is een goede reden om te kijken hoe het de eigenaren bevalt op hun nieuwe locatie.
Het opleidingsinstituut en Interstyledecor zijn beide gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Laning in Puttershoek. Beide bedrijven groeiden op hun vorige locatie uit hun jasje en zijn daarom verhuisd naar dit bedrijfsverzamelgebouw.

Doel van de bezoeken

Tijdens het bezoek krijgt het college inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Verder kunnen de bedrijven en het college ervaringen uitwisselen. Ook is het een mogelijkheid voor beide partijen om wensen en/of problemen te signaleren.
Het college van Binnenmaas hecht grote waarde aan een goed contact met het lokale bedrijfsleven en wil daarom regelmatig een bedrijf of project in de gemeente bezoeken. Hiermee wil het college de band met de inwoners en met vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld versterken.