Gemeente Barneveld


Commissie Samenleving vergadert op 15 september in Voorthuizen

Op woensdag 15 september 2010 vergadert de commissie Samenleving op locatie. De vergadering wordt niet in het gemeentehuis gehouden, maar in Brasserie Buitenlust aan de Hoofdstraat 89 in Voorthuizen. Op de agenda van de commissie staat onder meer de Detailhandelsvisie Voorthuizen. Onderdeel van die visie is het voorstel van het college van burgemeester en wethouders om de vestiging van Albert Heijn, onder voorwaarden, te verplaatsen van de Hoofdstraat naar de nieuwe woonwijk Blankensgoed.

De gemeenteraad van Barneveld verwacht, dat veel inwoners en winkeliers belangstelling hebben voor dit onderwerp. Daarom wordt de vergadering van de commissie Samenleving niet in het gemeentehuis, maar in Brasserie Buitenlust in Voorthuizen gehouden. De vergadering begint om 19.30 uur. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.15 uur. De Detailhandelsvisie Voorthuizen wordt behandeld vanaf 20.30 uur.

Agenda
Op de agenda van de commissie Samenleving staan de volgende onderwerpen:

19.30 uur Opening
Museum Nairac
(Ver)nieuwbouw en kader voor onderzoek naar verzelfstandiging

20.15 uur Pauze

20.30 uur Detailhandelsvisie Voorthuizen

23.00 uur Rondvraag

23.15 uur Sluiting

Meepraten?
Inwoners, winkeliers en andere betrokkenen die over één of meer onderwerpen willen meepraten, moeten zich van tevoren opgeven om deel te nemen aan "Het Gesprek". Dat kan via mevrouw Liesanne van den Brink, secretaris van de commissie Samenleving, T 0342-495208 of l.vandenbrink@barneveld.nl.

Voor meer informatie over de onderwerpen die tijdens de commissie worden behandeld en voor de agendastukken kunt u terecht in het gemeentehuis of op www.barneveld.nl (Bestuur en organisatie / Commissies).

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl