Gemeente Zoetermeer

Wegafsluiting Aletta Jacobslaan-Thomas Morelaan

Thomas Morelaan
De brug over het Heemkanaal ter hoogte van de Aletta Jacobslaan en de Thomas Morelaan in Oosterheem wordt aangesloten op de omliggende wegen en paden. Door deze werkzaamheden is de wegverbinding voor verkeer gesloten vanaf woensdag 15 september 7.00 uur tot en met vrijdag 17 september einde dag.
Fietsers en voetgangers worden over de tijdelijke dam naast de brug geleid. De fiets- en voetpaden krijgen een veilige verbinding met elkaar en de hele rijbaan wordt voorzien van nieuw asfalt en belijning.

Verkeersregelaars
In Oosterheem worden er op een aantal locaties vooraankondigingborden geplaatst. De omleidingwegen worden in een vroegtijdig stadium aangegeven door bewegwijzeringborden. Op de afsluitingsdagen zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer op de omleidingen te wijzen.

Knelpunten
Knelpunten kunt u melden bij de wijkpost Oosterheem, telefoon 346 9007 of via e-mail: wijkpostoosterheem@zoetermeer.nl. Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u terecht bij de wijkpost Oosterheem en het Informatiecentrum Oosterheem aan de Stephensonstraat 52.