Gemeente Blaricum



Inloopbijeenkomst reconstructie Randweg Oost en `t Merk

08-09-2010
Op 15 september aanstaande organiseert de gemeente Blaricum een inloopbijeenkomst over de reconstructie van Randweg Oost en 't Merk. De bijeenkomst is in wijkcentrum De Malbak, Wetering 122 in Blaricum. Weggebruikers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om tussen 17.00 en 20.00 uur binnen te lopen om de tekeningen van de nieuwe situatie te bekijken. Verder zijn medewerkers van de BEL Combinatie aanwezig om vragen te beantwoorden.

De werkzaamheden worden in 2 fases uitgevoerd. Fase 1 (vanaf het kruispunt Viersloot tot en met het kruispunt met de Stichtseweg, richting A27) begint in september en wordt begin november afgerond. Fase 2 (vanaf het kruispunt Stichtseweg tot en met het kruispunt met de Viersloot, richting Blaricum/Huizen) is gepland voor mei - juni 2011.

Overzicht werkzaamheden
De verbindingsweg met de A27 van/naar Blaricum (met name de wijk Bijvanck) en Huizen is na jarenlang intensief gebruik aan vervanging toe. Naast de reconstructie van de weg zelf zijn de volgende zaken eveneens in het project opgenomen:

· vervangen en vernieuwen verkeersregelinstallaties
· extra rijstrook kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27
· oversteek landbouw-/fietsverkeer kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27

· aanleg persleiding voor de Blaricummermeent
· groenere uitstraling kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27

· maximumsnelheid van 80 naar 60 km/uur.

Actuele informatie
De meest actuele informatie over de wegwerkzaamheden en eventuele wegafsluitingen is te vinden op de websites van de gemeenten Blaricum en Huizen.

Verder heeft de gemeente Blaricum tijdens de werkzaamheden een speciaal e-mailadres voor vragen over het werk:
randweg.blaricum@belcombinatie.nl

|