Provincie Limburg

Nieuws en persberichten

Oproep deelname brainstorm over provinciale begroting Uitnodiging

De provinciale begroting is voor de leden van het Limburgs Parlement een belangrijk document, zeker met het oog op de controlerende functie van de provinciale volksvertegenwoordigers. Om aan deze controlerende functie nog beter inhoud te kunnen geven is het Limburgs Parlement op zoek naar nieuwe vormen van de begroting. Een zoektocht waarbij ook externe partijen betrokken worden (gemeenten, raadsleden, maatschappelijke organisaties etc.).

Wij nodigen u dan ook uit om op woensdag 15 september om 19:30 uur naar de Oranjerie in Roermond te komen en actief deel te nemen aan de brainstormsessie over nieuwe vormen van begroten door de Provincie. Graag horen wij uw prikkelende, afwijkende, vernieuwende ideeën en/of ervaringen.

Dit is het begin van een traject dat leidt tot een advies van de huidige Staten aan de in maart 2011 te verkiezen nieuwe Staten.

De brainstormsessie wordt voorgezeten door Remco Griep (Conquaestor). Bijdragen zullen er verder zijn van Piet de Kroon (directeur-secretaris Zuidelijke Rekenkamer) en van Rob Ellermeijer (Ernst en Young, huisaccountant Provincie).

Bekijk hier de promo en meld u aan via staten@prvlimburg.nl

Wij ontmoeten u graag op de 15e september in Roermond.

Margriet van Tulder
Statenlid, voorzitter Controlecommissie, initiatiefnemer.

Deze speler wordt gebruikt om video`s op andere websites te plaatsen. Ook als men snel een video wilt plaatsen kan deze speler gebruikt worden

8-9-2010 15:19