Gemeente Lelystad

Met Rad van Fortuin op 50 Plus Beurs

Maandag 13 september 2010

Binnen de stand van Toerisme Flevoland presenteert Lelystad zich op de 50 Plus Beurs (van 15 t/m 19 september in de Jaarbeurs Utrecht) met een waar prijzenfestival. Daarvoor zet Lelystad een Rad van Fortuin in. Er zijn drie speelrondes per dag, gepresenteerd door Lelystedelinge Angenita van der Mee, bekend van deelname aan het televisieprogramma `Op zoek naar Mary Poppins'. Meer dan 40 Lelystadse toeristische bedrijven en instellingen verleiden hiermee de actieve 50-plussers tot een bezoek of verblijf in Lelystad.

Onderdeel van Flevoland

Lelystad heeft veel te bieden en laat dat tijdens de beurs ook zien, als onderdeel van Flevoland. Naast Lelystad presenteren ook de andere vijf Flevolandse gemeenten zich in de stand van Toerisme Flevoland. Met deelname aan de 50 Plus Beurs worden naar verwachting circa 100.000 mensen bereikt. Het is `s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers met ruim 50.000 m² informatie, amusement en voordeelaanbiedingen in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer dan zeshonderd stands in zes beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. Maar ook met vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.

Rad van Fortuin

Om tussen dat grote aanbod aan activiteiten en producten op te vallen, heeft de gemeente Lelystad in samenwerking met Stichting Gastvrij Lelystad en het lokale toeristische bedrijfsleven een Rad van Fortuin gemaakt. Elke dag zijn er drie trekkingen, om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Per trekking zijn meerdere prijzen te winnen. De trekkingen worden gepresenteerd door Lelystedelinge Angenita van der Mee, bekend van deelname aan de zoektocht naar een nieuwe musicalster voor de rol van Mary Poppins in de gelijknamige musical.

Welkom in stand

Het thema van de 50 Plus Beurs is dit jaar `Tijd om te genieten!'. In Lelystad kan dat. U bent van harte welkom in de stand OOK Flevoland van 15 t/m 19 september in de Jaarbeurs Utrecht, Hal 7, Gangpad D, Standnummer 51; dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Ja