Gemeente Rotterdam

briljantjes knallen tijdens mega kids party

15 september 2010 | Advies: vul uw eigen beheerorg. in (raad voor het Centrum) | nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag was als afsluiting van het Kunstkopfestival voor de jeugd een Mega Kids Party georganiseerd. Met een aantal swingende optreden van onder andere veelbelovend Hoogvliets talent en Popstarwinnares Brandi.
Briljantjes knallen tijdens Mega Kids Party

Briljantjes knallen tijdens Mega Kids Party

Het MFC Boomgaardshoek was omgetoverd tot en heuse discotheek met meer dan 1000 ballonnen en prachtig sterrendoek. De Briljantjes van Hoogvliet leverden een prima tegenprestaties voor het project. Zo gaf Melissa met haar zus een spetterend dansoptreden, in prachtige jurken ingelegd met Swarovski steentjes. Briljantjes Merril, Jesse, Gillermo en Matthew droegen een zelfgeschreven rap over het project Briljantjes voor.

Handjes in de lucht
Savanna wist van de jonge bezoekers de beentjes van de vloer te krijgen en de handen in de lucht. Ook waren er nationale bekenden zoals Popstarswinnares Miss Brandi Russel en Tessa van So you wanna be a Popstar. Ook Kay van der Voort trok heel veel jonge fans. Na de officiële opening door deelraadsvoorzitter Edwin Smit barstte het feest los. Zo een 350 bezoekers hebben over de hele avond genoten van alle optredens. Als afsluiting was zanger Gio aangetrokken en hij deed dat in stijl.