Gemeente Rotterdam

hoogvliet zoekt opvolger ingrid cijntje

15 september 2010 | Advies: vul uw eigen beheerorg. in (raad voor het Centrum) | nieuwsbericht

De deelgemeente Hoogvliet zoekt de Vrijwilliger van het Jaar 2010. Deelgemeenet Hoogvliet

Hoogvliet zoekt de vrijwilliger van het jaar 2010

Op 7 januari van dit jaar werd tijdens de nieuwjaars receptie van deelgemeente Hoogvliet Ingrid Cijntje gehuldigd tot Hoogvlietse Vrijwilliger van het Jaar 2009. De vraag is nu: `WIE' volgt haar op? Iedereen is zich er van bewust hoe belangrijk het vrijwilligerswerk is voor organisaties, verenigingen en voor het organiseren van evenementen. Maar ook hoe belangrijk het is voor de bewoners en voor de verbinding binnen de Hoogvlietse samenleving. Met de verkiezing van `Hoogvlietse vrijwilliger van het Jaar' wil het Dagelijks Bestuur hier nog eens extra de aandacht op vestigen.

Voor 2010 is het thema `Sport' gekozen. Het gaat hierbij niet alleen om de direct betrokken vrijwilligers bij het uitvoeren van de sport maar ook om de vrijwilligers die bestuurlijke functies (voorzitter, penningmeester etc.) vervullen, zorgen voor de planning van wedstrijdschema's of zorgen voor het onderhoud van materialen en velden.

Wie kunnen vrijwilligers nomineren?
Iedereen kan het aanmeldingsformulier invullen om een kandidaat te nomineren. Laat vóór 29 oktober weten wie er in 2010 op gebied van `Sport' een kans heeft verdiend om Vrijwilliger van het Jaar te worden. De winnaar wordt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op donderdag 6 januari 2011 bekend gemaakt.

Aanmelden
Aanmeldingsformulieren zijn af te halen in de Stadswinkel aan de Middenbaan en te downloaden van de website www.hoogvliet.nl Het ingevulde formulier kunt u inleveren bij de Stadswinkel of in een ongefrankeerde envelop opsturen naar:
Deelgemeente Hoogvliet
Antwoordnummer 10
3190 VD Hoogvliet

Aanvullende informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hans Bours, telefoon 010-4726566 of email h.bours@hoogvliet.rotterdam.nl