Essent

essent

Villa Pardoes ontvangt eerste 8 Slimme Thermostaten van Essent

Villa Pardoes heeft 8 Slimme Thermostaten ontvangen uit handen van Essent. Met deze Slimme Thermostaten kan de organisatie tot maar liefst 20 procent op verwarmingskosten besparen. Ook consumenten kunnen bij Essent terecht voor een Slimme Thermostaat; goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.
De Slimme Thermostaat

Peter Persoon (rechts) directeur Villa Pardoes neemt de Slimme Thermostaten in ontvangst uit handen van Dorkas Koenen van Essent (links).

âAls energiebedrijf dat midden in de samenleving staat, vinden we het belangrijk dat we Villa Pardoes kunnen helpen in het structureel verlagen van de energienota. Vandaar dat we de Slimme Thermostaten hebben geleverdâ, vertelt Dorkas Koenen, directeur Marketing van Essent.

Slimme Thermostaat

De Slimme Thermostaat is een klokthermostaat die naar de wensen van de consument kan worden geprogrammeerd. Het grote verschil met andere thermostaten is dat de Slimme Thermostaat met een sensor beweging in de kamer detecteert. Is er niemand aanwezig dan gaat de thermostaat automatisch naar een lagere temperatuur. Is er langere tijd (bijvoorbeeld een dag) niemand aanwezig, dan gaat hij naar een antivorststand. De Slimme Thermostaat âzietâ dus of er iemand in de ruimte aanwezig is en kan een besparing tot 20 procent op het gasverbruik realiseren. De Slimme Thermostaat kan ook aangesloten worden op de computer om eenvoudig te worden geprogrammeerd.

Bekijk een korte instructievideo over de Slimme Thermostaat

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek aan. Ouders, opa en oma, broertjes en zusjes gaan natuurlijk mee, anders is het geen vakantie. Villa Pardoes is gericht op ontspanning, plezier maken en genieten voor het hele gezin.

Essent levert

Essent is begin deze maand gestart met de nieuwe campagne Essent Levert. Het energiebedrijf biedt consumenten concrete en slimme energiediensten- en producten aan waarmee energie wordt bespaard. Daarmee bereikt de klant twee doelen: de laagste energienota en het leveren van een bijdrage aan een beter milieu.