Martin Middelman nieuwe regiodirecteur bij GGN

15/09/2010 12:30

GGN Holding B.V.

Incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie GGN versterkt haar directieteam met de heer M. (Martin) Middelman. Middelman is als regiodirecteur verantwoordelijk voor de provincies Noord-Holland en Flevoland waar GGN drie vestigingen heeft. Martin Middelman is op 8 september 2010 in dienst getreden bij GGN.

Middelman begon zijn loopbaan in creditmanagement bij Meeús Assurantiën. Sinds 2007 tot aan zijn overstap naar GGN werkte hij als algemeen directeur van Bosveld Gerechtsdeurwaarders en Incasso's B.V. Over zijn overstap naar GGN zegt Middelman: "GGN heeft altijd naam en faam gehad in de branche, dus toen de mogelijkheid zich voordeed om bij GGN aan de slag te gaan, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Sinds de fusie in 2009 is GGN volop aan het bouwen aan een toekomstgerichte organisatie. Ik stap graag in om mijn bijdrage te leveren aan de vernieuwingen binnen GGN. Het versterken van de relatie met onze klanten in Noord-Holland en Flevoland is bovendien een belangrijk speerpunt voor mij."

Bestuursvoorzitter Henk Keizer van GGN over de aanstelling van Martin Middelman: "Met Martin halen wij iemand binnen met veel ervaring op een aantal zeer relevante onderwerpen voor GGN, zoals de transformatie naar full service creditmanagement organisatie waar wij middenin zitten. Martin volgt een aantal voorgangers op die gezorgd hebben voor de gevestigde naam van GGN in met name Amsterdam en omgeving en die bovendien zeer geliefd waren bij hun personeel. Het vullen van deze voetsporen is geen eenvoudige opdracht, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat Martin Middelman de geschikte persoon is om deze opdracht te vervullen."

Over GGN

GGN is de grootste incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Bij GGN werken ruim 1500 medewerkers, waarvan meer dan de helft als incassospecialist. Daarnaast zijn er 144 (kandidaat) gerechtsdeurwaarders en 55 juristen. GGN is met 28 vestigingen actief in het hele land en biedt als enige partij op landelijk niveau minnelijke incasso en gerechtelijke incasso binnen één organisatie, met eigen kantoren. Daarnaast kunnen bedrijven bij GGN terecht voor het uit handen nemen van facturatie, het volledige debiteurenbeheer, advies bij het inrichten of verbeteren van het creditmanagementproces, detachering, training en opleiding van debiteurenbeheerders, incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders. De missie van GGN is het verhogen van het ondernemersrendement van haar opdrachtgevers door het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico's.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.ggn.nl