Politie Gelderland-Zuid

Schennispleger aangehouden

Malden, 15-09-2010 o Dinsdagmiddag kreeg de gemeenschappelijke meldkamer in Nijmegen twee meldingen binnen over een schennispleger in Malden. De beschonken man kon al snel worden getraceerd en aangehouden.

Rond 14.45 uur kreeg de politie bericht over een man die een jonge vrouw, van 17 jaar had lastig gevallen. Hij zou haar een stukje hebben gevolgd en er vervolgens vandoor zijn gegaan. Politie ging naar de locatie waar de man was gezien, bij de Biesseltsebaan in Malden maar vond niet zo snel iemand die aan het signalement voldeed. Al snel nadat politieagenten aan het zoeken waren in Malden, kwam er een tweede melding binnen over een man die schennis pleegde.

Alcohollucht
Vijf voor half vier kregen de agenten de melding door via de portofoon en deze melding verwees naar het zandpad naast het zweefvliegveld in Malden. Een vergelijkbaar signalement werd hierbij opgegeven. De agenten reden via de Beukenlaan en zagen daar de beschreven man. Hierdoor kon de man om iets over half vier worden aangehouden op verdenking van plegen van schennis. De man is 41 jaar en komt uit Angeren. Agenten roken rond de man een alcohollucht en lieten de man uit Angeren blazen. Deze blaastest gaf een F als resultaat en de man werd overgebracht naar het hoofdbureau van de politie voor verhoor en nader onderzoek. (13)

Laatst gewijzigd 15-09-2010 13:33 | © Regio Gelderland-Zuid |