Politie Haaglanden

Extra persberichten 15 september

Haaglanden, 15-09-2010

Politie Westland doet grote drugsvangst
Honselersdijk Politieagenten van Bureau Westland namen dinsdagmiddag 15 september een grote hoeveelheid drugs in beslag. De politie kwam de drugs op het spoor na een anonieme tip. In een bestelbus en een loods op een bedrijventerrein aan de Venus troffen zij rond 17.00 uur 165 kilo hash aan én 50 kilo henneptoppen. De eigenaar van de bestelbus, een 35-jarige Hagenaar, werd aangehouden. Twee mannen, die in de loods aanwezig waren (een 47-jarige man uit Monster en een 39-jarige Hagenaar) werden eveneens aangehouden. Één van hen had een bedrag van 140.000 euro bij zich. Dit werd in beslag genomen. De recherche onderzoekt de zaak.

Verdachten van winkelinbraak aangehouden
Nootdorp De recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp hield deze week twee verdachten aan voor een inbraak eerder dit jaar bij kledingwinkel Men at Work in winkelcentrum de Parade. De twee jongens in de leeftijd van 16 en 17 jaar beiden uit Zoetermeer werden na intensief onderzoek aangehouden. Bij de bewuste kledingwinkel, maar ook bij andere zaken in de Parade, is de afgelopen tijd veelvuldig ingebroken. De politie onderzoekt de zaak verder.

Politie zoekt getuigen mishandeling
Pijnacker De recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp zoekt getuigen van een mishandeling in de nacht van zaterdag 11 september op zondag 12 september voor een café in de Stationsstraat.
Na de 12 inch-race werd rond 00.30 uur een inwoner van Pijnacker mishandeld. Op dat tijdstip bevonden zich veel mensen op straat en met name in de omgeving van het café. Het slachtoffer raakte zwaargewond aan zijn gezicht en werd naar een ziekenhuis vervoerd. De recherche zoekt getuigen van deze mishandeling. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u
Informatie die kan helpen om de dader van deze mishandeling te vinden, neem dan contact op met de recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem, dan via Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.