FloraHolland


Voor ieder wat wils tijdens FloraHolland Autumn Fair

FLORAHOLLAND (15 september 2010) - Kopers en zelfs een grote groep detaillisten toonden vorige week interesse in het najaarsaanbod dat via FloraHolland Connect beschikbaar is en brachten een bezoek aan de FloraHolland Autumn Fair. De handelsbeurs is goed bezocht en er werd volop handel bedreven.

Op woensdag 8 en donderdag 9 september stond de beursvloer van FloraHolland Naaldwijk geheel in het teken van het najaar. Ruim 150 aanvoerders presenteerden een breed assortiment van kamer- en tuinplanten in eigen stands. Vooral de nieuwe producten en verpakkingen in verschillende stands trokken de nodige aandacht. Op het productplein was het aanbod per productgroep op kleur gesorteerd. De presentaties van de seizoensproducten werden door veel kopers gewaardeerd. Bezoekers hadden tijdens de FloraHolland Autumn Fair niet alleen interesse in het beschikbare aanbod van nu, er was ook genoeg vraag naar planten op termijn. Het team Persoonlijke Verkoop van FloraHolland Connect toonde haar seizoensproducten opnieuw in een straat, waardoor inkopers een goed overzicht kregen van het aanbod. Kortom, er was voor ieder wat wils.

Veilen voor het goede doel
De planten van de Productpleinen en die van enkele standhouders werden vrijdag 10 september voor het goede doel geveild. Dit keer gaat de opbrengst naar Stichting Doe Een Wens. Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

FloraHolland Trade Fair
De volgende handelsbeurs van FloraHolland is de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer van 3 tot en met 5 november. Deze (inter)nationale handelsbeurs voor exporteurs, groothandelaren en hun klanten vindt plaats in Aalsmeer. Meer informatie over de FloraHolland Trade Fair is te vinden op www.floraholland.com.