Ingezonden persbericht


Persbericht

RaamProducts organiseert Digitech Systems European Partner Conference

Eerste Digitech Systems Conference voor Europese partners

Purmerend - 19 juli 2010 - RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, organiseert op 15 en 16 september de eerste Digitech Systems Conference voor Europese partners. De conferentie vindt plaats in het Hampshire Golfhotel - Waterland te Purmerend. Een belangrijke insteek van de bijeenkomst is om partners door middel van workshops, lezingen en contact met andere partners nieuwe informatie en ervaring op te laten doen; onder meer over ECM-oplossingen via de Cloud.

Om succesvol te zijn in de zakenwereld, is het van groot belang om over de juiste ervaring en informatie te beschikken. Daarom organiseert RaamProducts de eerste Digitech Systems Conference voor al haar Europese partners. Tijdens deze bijeenkomst worden er verschillende lezingen en workshops gegeven op het gebied van Digitech Systems, PaperVision, het SaaS-product ImageSilo en de ECM-markt.

"Kenmerkend voor alle toepassingen is dat ze als SaaS of via 'de cloud' zowel door service providers als 'in huis' kunnen worden ingezet", zegt Lion Tokkie, directeur van RaamProducts. "Bijvoorbeeld de toepassingen van Digitech Systems zijn in Amerika al breed geaccepteerd. Ook in Europa blijkt veel belangstelling te zijn."

Naast deze workshops en lezingen wordt tijdens de conferentie frevvo Live Forms geïntroduceerd, een innovatieve internettoepassing voor het eenvoudig verzamelen van informatie via het web. frevvo is de business partner voor dynamische formulierverwerking in SaaS- en lokale oplossingen. Tevens biedt de conferentie een uitgelezen kans om in contact te komen met zowel het management van frevvo als van Digitech Systems en RaamProducts.

Agenda informatie
Digitech Systems European Partner Conference Datum: 15 en 16 september 2010 Locatie: Hampshire Golfhotel - Waterland Westwaterweg 60 1445 AD Purmerend Nederland

Registratie
Voor meer informatie over de conferentie of voor registratie neem contact op met Lion Tokkie: +31(0)651435039 of sales@raamproducts.com.

Over RaamProducts
RaamProducts - The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.

RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de authorized independent distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen. Meer informatie: http://www.raamproducts.com