Stoppen De Zaterdagavondshow teleurstelling voor ijssalon


Lekkerste kokosijs van Nederland komt uit Almere

ALMERE, 20100915 -- Het lekkerste kokosijs van Nederland komt uit Almere-Haven en wordt gemaakt door ijssalon Mariola. Dat is vastgesteld in het SBS 6-televisieprogramma De Zaterdagavondshow van Beau van Erven Dorens en Marc Marie Huijbregts. Helaas zal de tv-kijker de uitverkiezing niet te zien krijgen, want het programma is van de buis gehaald vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Eigenaar Marco ter Beek is teleurgesteld, maar reageert sportief op het niet uitzenden van zijn uitverkiezing. `Ik ben enorm trots dat ons kokosijs als lekkerste is gekozen uit tien deelnemende ijssalons. Daaronder zitten de beste zaken van Nederland. Die prestatie blijft staan. Het is alleen jammer dat de tv-kijker daar geen getuige van kan zijn.'
In De Zaterdagavondshow werden wensen van kijkers vervuld. Zondag 12 september waren de opnamen voor zaterdag 18 september. Een paar uit Noord-Holland wilde graag het lekkerste kokosijs mee naar huis nemen. Daarvoor proefden ze, gekleed in een rokje van kokosbladeren, het ijs van tien van Nederlands beste ijsbereiders.
Het paar was unaniem: het lekkerste ijs komt uit Almere van ijssalon Mariola. Om nog lang te kunnen genieten van het heerlijke ijs krijgen zij tien liter (!) van Mariola, goed voor zeker 100 flinke porties.
IJssalon Mariola is meer dan 25 jaar gevestigd in Almere-Haven. Bij de ijsbereiding worden louter natuurlijke ingrediënten gebruikt. Ter Beek: `En als je de consument vervolgens laat proeven, herkennen ze die kwaliteit. Dat maakt me zo trots.'





Ingezonden persbericht