Gemeente Zijpe


Boardingvoetbaltoernooi (kinderen groep 6 t/m 8) Logo Sportservice Schagen

Naast de inmiddels gebruikelijke sportinstuiven (buiten en binnen) organiseert Sportservice Schagen dit jaar als nieuwe "vaste" activiteit boardingvoetbaltoernooien voor de kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool. Op woensdagmiddagen van 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur kunnen voetbalteams de sportieve strijd met elkaar aan gaan in een opblaasbare boarding.

Kinderen uit groep 6 t/m 8 van de basisscholen kunnen op diverse woensdagmiddagen deelnemen aan boardingvoetbaltoernooien. Deze toernooien vinden wisselend plaats op verschillende locaties in de gemeenten Anna Paulowna, Harenkarspel, Schagen, Niedorp, Wieringen, Wieringermeer en Zijpe.
Een toernooi gaat steeds van start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 17:00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemende teams). Er wordt 5 tegen 5 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren 5 min. Uiteraard zijn er leuke prijsjes te winnen.

Â

Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 7 spelers (2 wissels) en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 6, 7 en/of 8 van de basisschool zitten en elk team moet door een volwassene begeleid worden. Er kunnen maximaal 16 teams deelnemen: VOL=VOL! Â

Â

De volgende data en locaties zijn al bekend:
15 september: Nieuwe Niedorp, park de Meet
22 september: Den Oever, ijsbaantje
29 september: ât Zand, parkeerterrein sporthal MultitrefferÂ

Aanmelden met een team kan vanaf nu tot en met de zondag voorafgaand aan het toernooi via www.sportserviceschagen.nl (evenementen).

Â

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen op tel. nr. 0224-214774 of via email
boardingvoetbal@sportserviceschagen.nl

Boardingvoetbal van Sportsevice Noor-Holland
Sportservice Noord-HollandÂ