BI Survey 9: arcplan is toonaangevend in de categorieën Prestatie en OLAP-systeemintegratie

BERWYN, Pa. & LANGENFELD, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20100915 --

De meest recente editie van de onafhankelijke “BI Survey” die gegevens verzamelt van gebruikers van 23 BI-producten in de hele wereld heeft bevestigd dat arcplan een toonaangevende softwareprovider is op het gebied van business intelligence (BI) voor bedrijven met een ongelijksoortige infrastructuur voor systemen. Dit geldt met name voor bedrijven die SAP, Oracle en IBM gebruiken. In de studie staat arcplan ook op de eerste plaats in de categorieën Goal Achievement en Business Achievement, en in de top vijf in de Business Benefit Index. Bovendien bewijst de categorie Number of Departments Served dat de software van arcplan in meer afdelingen in de hele onderneming wordt gebruikt dan de producten van concurrenten.

De BI Survey 9 (www.BI-Survey.com) die werd gepubliceerd door het Business Application Research Center (BARC) bevestigt opnieuw dat arcplan de toonaangevende externe provider is van business intelligence voor SAP BW, Oracle Essbase en IBM Cognos TM1. arcplan is een gecertificeerde externe frontendprovider van BI en kent een enorm succes in SAP-omgevingen. In het onderzoek komt arcplan voor het zesde jaar op rij als nummer één uit de bus. De snelheid en de flexibiliteit van de BI-software van arcplan hebben ook de klanten van Essbase en TM1 geïmponeerd. Met de software kunnen klanten hun diverse gegevensbronnen direct benutten waardoor ze hun bestaande systemen en investeringen rendabeler kunnen gebruiken. Daardoor kunnen analytische oplossingen snel worden aangemaakt om een meetbare meerwaarde voor bedrijven te creëren.

Bovendien staat arcplan onbetwist op nummer één in de categorieën Goal Achievement en Business Achievement. In deze categorieën bevestigen de gebruikers dat de software van arcplan hun bedrijf concreet voordeel oplevert en hen helpt om de doelstellingen van hun bedrijf te realiseren. In de categorie Goal Achievement worden alle geëvalueerde producten beoordeeld op de oorspronkelijke doelstellingen van het project en hun prestatie. De uitzonderlijke prestaties van arcplan Enterprise komen tot uiting in de Business Benefits Index (BBI). Die kan worden gezien als de belangrijkste evaluatiecategorie in de hele Survey. Er wordt gekeken naar hoe de software voldoet aan specifieke criteria, bijvoorbeeld kostenvermindering en doelmatigheid. arcplan staat opnieuw in de top vijf van providers in deze categorie, en scoort daarmee hoger dan bedrijven als SAP, Oracle, IBM, Microstrategy en Information Builders.

Voor meer informatie gaat u naar: www.arcplan.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
arcplan Information Services GmbH
Markus Gisske
marketingmanager
Tel.: +49 2173 1676 159

markus.gisske@arcplan.com