Nieuwste boek: Perron 7 van Hans Peter Roel


Een aangrijpend verhaal met diepgang en levenslessen

BAARN, 20100915 -- Deze week ligt het nieuwste boek van de Baarnse auteur Hans Peter Roel (1964) in de winkel. Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge ambitieuze vrouw uit Amsterdam, die na een bliksemcarrière op zoek gaat naar zichzelf. Op haar zoektocht belandt ze in een Ashram in India en loopt ze een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Maar de echte verandering gebeurt als ze per toeval in het bezit komt van het dagboek van Sarah Polak. Deze jonge Joodse vrouw schreef dit bijzondere dagboek bij in het vernietigingskamp Auschwitz.
Ze ontdekte in deze hel op aarde belangrijke lessen en schreef deze neer.

Perron 7 is een verhaal met diepgang en wijsheid, maar bovenal inspiratie.
Er zijn een paar thema?s te onderscheiden, maar het meest opvallende daarbij is de manier waarop de auteur zich weet in te leven in de personages. Dat weet hij bijzonder overtuigend neer te zetten, waarmee hij de zwaarte van die afzonderlijke thema?s beslist niets tekort doet. Daarmee maakt hij de beschreven levens van deze vrouwen overtuigend en soms zelfs erg herkenbaar. Bovendien is het boek op een natuurlijke manier doorspekt van prachtige diepgaande overdenkingen, zonder dat deze aandoen als een scheurkalender-citaat of tegeltjeswijsheid, maar het zet aan tot verder nadenken. Gaandeweg het verhaal tikt het alle levensvragen aan, met een adembenemend slot op de koop toe.
Perron 7: een aangrijpend verhaal met diepgang en levenslessen, met uiteindelijk één wijsheid die ons allen verbindt...

Perron 7 (isbn 978 90 79677 05 4 )is vanaf heden leverbaar via de bekende verkoopkanalen. Verkoopprijs: ¤ 15,95 Uitgeverij N.E.X.T. company, Baarn.

Over de auteur Hans Peter Roel:
Hans Peter Roel (Soest, 1964) heeft al vele boeken op zijn naam staan.
Behalve auteur van nieuwe tijdsboeken is hij een veelgevraagd spreker en werkt hij bij een financiële multinational. Door zijn achtergrond weet hij als geen ander business en spiritualiteit met elkaar te verbinden.
Hans Peter Roel is een creatieve denker, die mensen raakt en die het talent heeft om ideeën om te zetten in een nieuwe werkelijkheid. Hij ziet het als zijn missie om mensen te inspireren hun volle vermogen te gebruiken.
Eerder verschenen succesvolle boeken van Hans Peter Roel zijn:
KI, de reis van je leven en De Ontkooiing, het nieuwe ondernemen na de kredietcrisis en
Het witte leger.(zie ook www.hanspeterroel.nl)





Ingezonden persbericht