FloraHolland


Inspirerende workshop FloraHolland Business Class

FLORAHOLLAND, 19 augustus 2010 (persbericht) - Op woensdag 15 en dinsdag 21 september organiseert het FloraHolland College in Aalsmeer en Naaldwijk een Business Class. Business Classes zijn inspirerende workshops rondom een actueel thema, speciaal voor aanvoerders van bloemen en planten. Met het thema `We moeten overal goed in zijn' bijt FloraHolland in de eerste Business Class na de zomerstop het spits af.

Prikkelend programma
Aanvoerders krijgen door het FloraHolland College een prikkelend programma aangeboden, waarin inspirerende voorbeelden uit het bedrijfsleven behandeld worden. Er wordt stilgestaan bij de ideeën van marketeers en nieuwe strategieën. Tijdens de workshop gaan deelnemers zelf actief aan het werk en denken samen na over het vermarkten van producten. De Business Class geeft de kweker nieuwe inzichten die handig zijn voor het bepalen of bijstellen van de eigen (marketing)strategie. Kwekers die deel willen nemen aan deze workshop, vinden meer informatie op www.floraholland.com.

Het FloraHolland College helpt kwekers en handelaren uit de sierteeltketen hun marktkennis en marketingvaardigheden te verbreden en vergroten. Dit gebeurt door het aanbieden van trainingen en workshops en het organiseren van marktbezoeken.