Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Gouda/Valkenburg, 24 augustus 2010

Het Groene Hart op de 50PlusBeurs
van 15 tot en met 19 september aanstaande
________________________________________

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de 50PlusBeurs, de grootste beurs ter wereld voor de actieve 50Plusser, plaats. Deze beurs staat in het teken van informatie, amusement en voordeel op het gebied van vakantie en vrije tijd, welzijn, wonen en meer. Het Groene Hart is dit jaar voor het eerst met een eigen stand op deze beurs aanwezig.

Het Groene Hart is een ideaal gebied voor de actieve 50Plusser. In hal 7 wordt in de gezamenlijke stand nummer 42 van Groene Hart, kloppend hart en Groene Hart Bureau voor Toerisme informatie gegeven over fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden, maar ook over de vele Oud-Hollandse stadjes, bijzondere boerenbedrijven, overnachtingsmogelijkheden en keur aan restaurants in het gebied. Een van de grootste attracties van het Groene Hart, Vogelpark Avifauna is eveneens vertegenwoordigd op deze stand en verstrekt inlichtingen over haar vogelpark, rederij, hotel en restaurants.

In de stand kunnen de beursbezoekers meedoen met de 'Groene Hart Prijsvraag' met mooie prijzen. De antwoorden op de vragen zijn te vinden in de stand. Bovendien ontvangt men tegen inlevering van de nieuwsbrief, waarvoor men zich op www.groenehart.nl kan inschrijven, gratis de Dominicus reisgids 'Groene Hart' en een Avifaunavogelgids.