Gemeente Tilburg

Uitnodiging openingsfeest Nassauplein

Alle wijkbewoners uitgenodigd op woensdag 15 september

Het speel- en sportveld op het Nassauplein is helemaal vernieuwd. Op woensdag 15 september is er daarom van 17.00 tot 20.00 uur een openingsfeest en een voetbaltoernooi op het Nassauplein voor alle bewoners uit de wijk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens het feest zijn er veel activiteiten, zoals: zaklopen, henna schilderen, hapjes en drankjes, muziek en een springkussen. Dit alles met commentaar van Ferry van de Zaande.

Inschrijven voetbaltoernooi
Het voetbaltoernooi is voor teams van maximaal tien personen van 8 tot 18 jaar. Jongeren die mee willen doen, moeten zich vooraf inschrijven bij jongerenontmoetingscentrum The Dizz aan de Hasseltstraat 194 in Tilburg of via e-mail opbouwwerk@depoorten.twern.nl.

Nieuwe inrichting
Het nieuwe Nassauplein is ingericht in overleg met de wijkraad, de wijkbewoners en hun kinderen. Via enquêteformulieren hebben zij aan mogen geven hoe zij de inrichting van het plein zouden willen. Het voetbalveld is vervangen door een kunstgrasveld en er staan speeltoestellen op het plein, die de kinderen zelf hebben uitgekozen. Hierdoor is een mooie plek ontstaan waaraan kinderen, jongeren, maar ook volwassenen veel plezier kunnen beleven.

Organisatie
Het openingsfeest wordt georganiseerd door de Twern, gemeente Tilburg, WonenBreburg, Buurtsport en de Stichting Wijkraad Goirke-Hasselt-Bouwmeesterbuurt. Het feest stond al eerder gepland op woensdag 14 juli. Dit kon niet doorgaan vanwege het slechte weer.