Gemeente Boekel

Straatnaam Kraaiendonk

Burgemeester en wethouders van Boekel hebben besloten tot het vaststellen van de straatnaam Kraaiendonk voor het bedrijventerrein in Venhorst, thans genummerd aan de Statenweg, zulks met ingang van 1 augustus 2010. Nieuwe bedrijven worden met ingang van 1 augustus 2010 genummerd aan Kraaiendonk. Bestaande bedrijven met uitzondering van Andusta, blijven tot 1 augustus 2013 genummerd aan de Statenweg.

Tegen dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de datum van publicatie van het besluit door belanghebbenden een bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om dat te bereiken, moet naast een bezwaarschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te âs-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA âs-Hertogenbosch, indien onverwijlde spoed en de belangen dat vereisen. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.

Boekel, 14 september 2010
Burgemeester en wethouders van Boekel.