Ingezonden persbericht


Persbericht Hoofddorp, 15 september 2010

Meer inzicht voor Achmea Corporate Relations

Onlangs heeft SCOPE marketing technology b.v. een groot project afgerond voor Achmea Corporate Relations. SCOPE wordt binnen Achmea Corporate Relations ingezet als verkoopinformatiesysteem dat met name is gericht op relatiebeheer en pijplijnmanagement. Met behulp van managementrapportages in de SCOPE software is Achmea beter in staat om offertetrajecten te volgen. Achmea Corporate Relations voorziet nu snel en eenvoudig de verschillende divisies en de Raad van Bestuur van onder andere prognose- en voortgangscijfers van specifieke klanten.

SCOPE marketing technology b.v. heeft in samenwerking met Achmea Corporate Relations toevoegingen aan het CRM-systeem gerealiseerd. Zo is onder meer de prolongatie van contracten uit de portefeuille binnen de grootmarkt, koepels, branche- en belangenorganisaties geautomatiseerd. De vernieuwde architectuur van SCOPE biedt tevens inzicht om op het gebied van multimerkdistributie een volledig advies uit te brengen aan klanten van Achmea Corporate Relations.

Kees Sibbing, directeur Grootmarkt Achmea Corporate Relations over SCOPE: 'De specificaties zijn in eigen beheer door eindgebruikers opgesteld waarbij wij zeer professioneel, zowel functioneel als technisch, zijn ondersteund door het team van SCOPE marketing technology b.v. Het systeem is in een korte tijd ontwikkeld tegen lage kosten en is eind juni succesvol in productie gegaan. SCOPE is nu in gebruik bij Achmea Corporate Relations en het Achmea International Business Center'.

Wilt u weten wat SCOPE marketing technology b.v. voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via 023-5179200 of e-mail info@scope.nl