Meer scheidingen na de vakantie door snurken.

15/09/2010 12:05

Kliniek voor snurken en apneu

Snurken is een veel voorkomend sociaal probleem, vooral tijdens de vakantie.

Een vakantie moet rust geven, bijkomen van een jaar hard werken, lekker ontspannen in een hotel, in een caravan of boot. Maar die vakantie geeft meer stress en ruzie door het gesnurk van de partner. De vakantie draait uit op een drama en uiteindelijk soms zelfs op scheidingen, aanleiding nummer 1 in de wereld, zo blijkt uit Nederlands onderzoek, uitgevoerd door Snurk en Apneu Research (www.snurkenapneuresearch.nl)

Thuis kan je nog vluchten naar de logeerkamer, maar een aparte hotelkamer of tent gaat te ver!

Toch hebben de snurkers onder ons geaccepteerd dat lekker uitrusten onder de zon

voor hen uitdraait op eenzame afzondering op een aparte kamer tijdens de nachtelijke uren.

Op vakantie wil men namelijk eindelijk eens kunnen slapen zonder gesnurk van de partner, dat versterkt wordt door overmatig alcoholgebruik en voeding (spierverslappend)

Snurken wordt veroorzaakt doordat de hals en keelspieren 's nachts verslappen. Grootste boosdoener is de tong, de sterkste spier van het lichaam, deze verslapt en zakt in de luchtweg. Doordat de lucht door een vernauwde ademweg gezogen wordt treden er wervelingen en hierdoor vibraties op die het snurkgeluid veroorzaken. Snurk en Apneu Research kan met een nieuwe methodiek, welke ook beschikbaar is in België, deze vernauwing voorkomen.

Als porren, neusklemmen, tennisballen, spray's en pleisters niet helpen heeft het Snurk centrum de oplossing om van het gesnurk af te komen. Met een nieuwe non-operatieve methode, een tongstabilisator, welke de oorzaak wegneemt, de luchtweg vrij blijft en zo ook het snurkgeluid voorkomen wordt.

De werking wordt vooraf kosteloos aangetoond, dit is uniek.

Deze nieuwe methodiek is per direct beschikbaar in België.

Links:

http://www.snurkenapneuresearch.nl

www.snurken.org