Persbericht

NorthgateArinso verzorgt salarisverwerking vijf Nederlandse universiteiten ~ Stichting Uvipa kiest internationale speler voor verwerking 24.000 salarisstroken ~

Nieuwegein, 15 september 2010 - NorthgateArinso, wereldwijd aanbieder van HR-diensten en -software, heeft een Europese aanbesteding van Stichting Uvipa gewonnen. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar en kan twee maal met twee jaar verlengd worden. NorthgateArinso gaat zorgdragen voor de volledige salarisverwerking bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Utrecht, Universiteit van Tilburg, Universiteit van Amsterdam en TU Delft.

De managed payrollservices-oplossing van NorthgateArinso levert een volledige integratie tussen de HR-systemen bij de universiteiten en het salarissysteem dat bij NorthgateArinso draait. NorthgateArinso wordt hiermee de grootste leverancier op het gebied van salarisverwerking voor de academische sector.

Stichting Uvipa is destijds opgericht zodat universiteiten kennis en middelen kunnen bundelen om op efficiënte en effectieve wijze de salarisverwerking en de salarisgerelateerde delen van de personeelsadministratie en de financiële administratie opnieuw in te richten.

"Tijdens het aanbestedingstraject scoorde NorthgateArinso het beste op het rondmaken van de gehele cirkel. Het verwerken van salarissen kunnen meerdere leveranciers, maar met name de dienstverlening eromheen is voor ons belangrijk", aldus Rob Remmerswaal, directeur bij Stichting Uvipa. "Wij zijn ervan overtuigd een betrouwbare partner te hebben geselecteerd die voor continuïteit in onze salarisverwerking kan zorgen, zodat wij daar geen omkijken naar hebben."

"Wij gaan ons bestaande, internationale euHReka-platform specifiek inrichten voor de universiteiten", aldus Rob van Bavel, Managing Director bij NorthgateArinso. "Vanuit dit SAP platform, dat in Nederland wordt gehost en beheerd, gaat NorthgateArinso de managed payroll-activiteiten voor de universiteiten verzorgen. Wij zijn trots op het vertrouwen dat de Stichting Uvipa in ons heeft en gaan onze ervaring inzetten om ook van dit project een succes te maken."