ILogix tekent strategisch partner contract met Hitachi Data Systems


UTRECHT, 20100916 -- iLogix Nederland B.V. en Hitachi Data Systems hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten met als doel om een gezamenlijke groei in Nederland te realiseren. Met deze overeenkomst is iLogix officieel erkend partner voor het volledige productportefeuille van Hitachi Data Systems.

iLogix heeft met Hitachi Data Systems (HDS) een overeenkomst gesloten voor verkoop en support van HDS producten in Nederland. De overeenkomst met HDS heeft betrekking op de levering van dataopslag producten, inclusief het assortiment van software en services. Hiermee creëert iLogix voor haar huidige en toekomstige relaties een goed alternatief op gebied van dataopslag en data management oplossingen.

Rein de Jong, Channel en Marketing Directeur van Hitachi Data Systems Benelux: "De samenwerking is een bevestiging van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de HDS-producten en de gespecialiseerde kennis en dienstverlening van iLogix. Gezamenlijk met iLogix bieden wij onze klanten een flexibele maar vooral stabiele dataopslag oplossingen aan."

Jochem Steman, Directeur van iLogix: "De samenwerking met Hitachi Data Systems is voor ons een logische keuze. Door onze krachten te bundelen ontstaat er een sterk groeipotentieel op de Nederlandse markt. Als organisatie geloven wij in de kwalitatief en technologisch sterke producten van HDS. iLogix heeft een specifieke focus op de Hitachi Content oplossingen en het Hitachi Unified Compute platform. Middels het Hitachi Unified Compute platform bieden wij klanten een basis voor een geautomatiseerde, flexibele, gevirtualiseerde en duurzame datacenter infrastructuur. In tegenstelling tot andere leveranciers, van dergelijke oplossingen, zijn wij samen met HDS in staat een open platform aan te bieden. Door dit open concept kunnen bedrijven in hun eigen tempo het platform integreren en blijven reeds gedane en toekomstige investeringen beschermd."

Over iLogix Nederland B.V.
iLogix Nederland B.V., levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. iLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft iLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan iLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van iLogix is gevestigd in Utrecht.
Voor meer informatie: www.ilogix.nl/

Over Hitachi Data Systems
Hitachi Data Systems is wereldwijd leverancier van storage-oplossingen en dochterbedrijf van Hitachi Ltd (NYSE: HIT). Het bedrijf ontwikkelt storage producten met de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid om risico's van klanten te verlagen en ROI te maximaliseren. Door vanuit de filosofie van Service Oriented Storage de nadruk te leggen op het klantperspectief en daarbij de beste hardware, software en services te leveren, komt HDS tegemoet aan de behoeften van zijn klanten. HDS telt 2.900 medewerkers en doet zowel direct als via het partnerkanaal zaken met bedrijven en instellingen in meer dan 170 landen. Bijna 60 procent van de Fortune 100 bedrijven is klant van HDS.
Voor meer informatie: www.hds.com.





Ingezonden persbericht