Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-09-2010

Televisie
JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending zondag 19 september
Nederland 3 - 21.10 uur

COEN EN SANDER EERSTE GASTEN IN DE ZOMER VOORBIJ

In de tweede aflevering van JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ op zondag 19 september verwelkomt Kees Tol het eerste deel van de groep Volendamse vrienden op de boot. Hij maakt Nick & Simon en 3JS alvast wegwijs en laat hen hun hutten zien.

Omdat Jan Smit wegens andere verplichtingen een dag later komt, bellen zijn vrienden hem die avond en laten hem door middel van een mooi lied blijken hoe gezellig het al is en hoe erg ze hem missen.

De volgende dag gaan Kees Tol, Jan Dulles, Jaap de Witte en Nick met z'n vieren op pad om haaien te voeren. Jaap Kwakman en Simon reizen af naar het vliegveld om de eerste gasten, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, en gastheer Jan Smit op te halen. Tot hun grote verrassing staat er een muzikaal welkomstcomité op hen te wachten bij de boot. Een relaxte start van een paar dagen ontspannen, maar al snel blijkt dat er iets vreemds aan de hand is met de boot...

Dit jaar speelt de reissoap JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ zich af op Kreta. Jan Smit, Nick, Simon en 3JS en hun gasten verblijven op een luxe boot en bezoeken diverse plekken op het eiland. Hun gasten zijn o.a. Lisa Loïs, Jack Poels (Rowwen Hèze), The Opposites en Jim Bakkum. Samen met de Volendammers hebben zij heel veel zin in zon, zee en strand, bijzondere activiteiten, veel lol, meligheid en natuurlijk in muziek maken!

Voor meer informatie: www.tros.nl/dezomervoorbij


Ingezonden persbericht