Politie Zuid-Holland-Zuid

Maaltijdbezorger getrapt: politie zoekt getuigen

Dordrecht, 20-09-2010

De politie in Dordrecht komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van het volgende:
Op zaterdag 18 september reed een maaltijdbezorger tussen 17.15 en 17.30 uur met zijn bromfiets op de Haaswijkweg-West in de richting van de N3. Bij het skateparkje ter hoogte van het Reewegpad kwam een scooterbestuurder achter de bromfietser aanrijden. Op de scooter zaten twee personen die ineens twee keer tegen de maaltijdbox, achterop de bromfiets van het slachtoffer, aantrapten. De eerste keer kon de bromfietser zijn voertuig nog onder controle houden, maar de tweede keer kwam hij ten val. De scooterrijder en zijn passagier reden door in de richting van de N3.
De bezorger liep schaafwonden aan beide benen, elleboog en duim op en hield aan de val daarnaast een pijnlijke voet over. Zijn broek en een schoen raakten beschadigd. Ook de bromfiets raakte beschadigd. De bestuurder van de scooter was een man die een zwarte integraalhelm droeg. Hij had sportschoenen aan en droeg een zwart trainingspak. De man had een tenger/dun postuur.
De passagier had een donkerblauw trainingspak een en droeg geen helm. Hij was blank, was 18 à 20 jaar, had een fors postuur en had kort donkerblond haar.
Ze reden op een blauwe Puch Zip 25 zonder kentekenplaat met alleen een rechter spiegel.
De politie zoekt getuigen van dit incident en vraagt hun te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de Surveillancedienst in Dordrecht. Mensen die andere informatie hebben die de politie helpt kunnen natuurlijk ook bellen.