Ingezonden persbericht


12 juli 2010

Persbericht

Cees Vork geeft

Bijbelstudies op vakantiepark

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september geeft Cees Vork bijna dagelijks Bijbelstudies over het thema 'Wandelen met God' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Mensen zijn van harte uitgenodigd om zich deze midweek in alle rust te verdiepen in Gods woord en Cees´ onderricht gratis te volgen.

Het thema dat Vork deze midweek behandelt is ´Wandelen met God´. Hij gaat het hebben over vijf deelthema´s, namelijk ´God de Vader´, ´God de Zoon´, ´God de Heilige Geest´, ´de Gemeente´ en ´Israël. Cees Vork is vader van vier kinderen en getrouwd met Marry. De afgelopen jaren heeft hij meer dan vijftig gebeds/ en bemoedigingsreizen gemaakt naar verschillende steden en landen. Verder is hij al meer dan dertig jaar actief als prediker en leider van de gebedsbeweging Op de Bres. Cees heeft een grote liefde voor het land en het volk van Israël.

Meer informatie over deze midweek kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Via deze site kunnen zij gedurende de periode dat Cees Vork de Bijbelstudies geeft ook een luxe chalet, stacaravan of campingplek boeken of bellen naar 0314-627200. Gasten hoeven zich niet aan te melden om de Bijbelstudies te kunnen volgen.

Einde persbericht