Advertentieplatform voor eigenrijders en transportbedrijven


VOORHOUT, 20100922 -- De www.voordeeltrailer.nl rijdt al enige tijd door Nederland en daar buiten. Opvallen door het aanbrengen van reclameboodschappen op trailers van eigenrijders en transportbedrijven is het doel van deze combinatie. Door kennis te bundelen, door een zorgvuldige marktbenadering en een efficiënte werkwijze ontstaat er een win-win situatie voor zowel de adverteerder als de eigenrijder en transporteur.

Afgelopen zomer hebben Pieter Habermehl (Twin Reclame), Hennie van Beek (eigenrijder) en Armand Sijbring (Concrete media) het initiatief genomen om eigenrijders en transportbedrijven de gelegenheid te bieden om de ruimte op hun trailer(s) beschikbaar te stellen als advertentieruimte met als resultaat www.voordeeltrailer.nl

Van Beek, die al een tijd rond liep met dit idee, zegt:" Als eigenrijder weet je vaak de weg niet en ontbreekt het aan tijd waardoor je idee strandt in goede bedoelingen. Om deze reden heeft Van Beek deze zomer gereageerd op een artikel in Typisch Transport waarin Concrete media op zoek gaat naar nieuwe media uitdagingen voor haar klanten. "Wij zijn voor onze klanten constant opzoek naar nieuwe kansen om de markt weer in beweging te krijgen" zegt Sijbring. Hij kwam toen op het idee om Buitenhof, een villawijk in Lelystad, nationaal bekend te maken via reclame op de zijkant van trailers. Eén trailer is goed voor gemiddeld ruim 9.000 kilometer per maand, die per jaar door miljoenen mensen wordt gezien.


"Wij zijn allereerst opzoek naar advertentieruimte, daarom willen wij eigenrijders en transportbedrijven vinden. Zij kunnen zich via de website aanmelden en inschrijven. Zij worden, zeg maar "mediapartner". Tijdens de inschrijvingsperiode gaan wij op zoek naar adverteerders:", zegt Sijbring enthousiast. Wij mikken op langlopende campagnes en zijn er terdege van bewust dat je niet zomaar alles op een trailer kwijt kunt. Wij willen dat de combinaties er fraai bij rijden. Deze filosofie sluit perfect aan bij de doelgroep. Zij zijn trots op hun materiaal en wij willen dat dit zo blijft.