Beyond Medical


de eerste zorghulpmiddelenwebwinkel voor consumenten én instellingen

NOORDWIJKERHOUT, 20100922 -- Op www.beyondmedical.nl bestelt men in een paar klikken een rolstoel, een tillift of een hoog-laagbed. De One-Stop webwinkel biedt zowel consumenten als instellingen de mogelijkheid om, zonder de deur uit te hoeven, een scala aan zorghulpmiddelen te bestellen. Eenvoudig, 24 uur per dag en gratis thuisbezorgd. Tegelijkertijd kunnen zorginstellingen via het inkoopplatform van Beyond Medical professionele zorghulpmiddelen en totaaloplossingen inkopen.

Dat hier behoefte aan is, blijkt wel uit de dagelijks toenemende hoeveelheid bestellingen. En de vraag zal alleen nog maar toenemen. Richard Prins, Sales Director van Beyond Medical te Noordwijkerhout, onderschrijft deze verwachting: "Er zijn veel ontwikkelingen, die zullen leiden tot een toenemende vraag naar zorghulpmiddelen: mensen worden steeds ouder en willen hun mobiliteit niet opgeven. Tegelijkertijd is er een personeelstekort in de zorgsector en wordt de Arbo-regelgeving steeds strenger. Hierdoor zullen er steeds meer zorghulpmiddelen verkocht worden aan instellingen, maar met name ook aan consumenten. Deze laatste groep krijgt steeds meer keuzevrijheid in de verzekerde zorg, bijvoorbeeld via het Persoons Gebonden Budget, en kiest daarnaast steeds vaker voor het (bij)betalen voor producten die niet vergoed worden of luxer uitgevoerd zijn dan de verzekeraar nodig vindt. Wij bieden zowel hen als instellingen de mogelijkheid zorghulpmiddelen snel en tegen scherpe prijzen te bestellen."



De bovengenoemde ontwikkelingen betekenen dat er behoefte is aan leveranciers van zorghulpmiddelen die de klant ECHT centraal stellen. Beyond Medical doet dit en onderscheidt zich door een zeer breed aanbod aan zorghulpmiddelen, snelle en direkte communicatie, goede advisering, en 24/7 service en bereikbaarheid.

Beyond Medical weet haar producten betaalbaar te houden, o.a. door direct in te kopen bij producenten. Het behoud van betaalbaarheid gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Het bedrijf vertegenwoordigt verschillende Europese producenten van kwaliteitszorghulpmiddelen, exclusief voor de Nederlandse markt. Een goed voorbeeld is Ergolet. Deze Deense ontwerper en fabrikant van liftoplossingen in de zorg is één van de grotere spelers in Europa. Op basis van partnerships met leveranciers zoals deze, zal Beyond Medical in de komende periode haar specialismes uitbouwen op belangrijke gebieden zoals tiltechnologie, mobiliteit en obesitas.

Meer informatie: www.beyondmedical.nl





Ingezonden persbericht