DeviceFidelity kondigt de In2Pay™ iCaisse4 aan, een plug-and-play mobiele betaaloplossing voor de iPhone 4

RICHARDSON, Texas--(BUSINESS WIRE)-- 20100922 --

DeviceFidelity, een toonaangevende leverancier van veilige mobiele betaaloplossingen, heeft vandaag de In2Pay™ iCaisse4 plug-and-play mobiele betaaloplossing aangekondigd. In2Pay iCaisse4 is een speciaal ontworpen beschermhoes, waarmee de iPhone 4 kan worden gebruikt om betalingen te verrichten bij verkooppunten over de hele wereld waar contactloze transacties mogelijk zijn.

DeviceFidelity's In2Pay mobiele betaaloplossing heeft wereldwijde erkenning gekregen als een plug-and-play oplossing waarmee je alleen nog maar met je telefoon hoeft te zwaaien bij honderdduizenden verkooppunten over de hele wereld. Door een samenwerking met VISA wordt de In2Pay-oplossing van DeviceFidelity inmiddels op proef gebruikt bij banken en draadloze aanbieders in Amerika, Europa en Azië.

“DeviceFidelity gaat voorop bij het aanboren van alle mogelijkheden van NFC mobiele betalingen en iPhone heeft deze technologie beschikbaar gemaakt aan consumenten over de hele wereld,” aldus John Wise, directeur en CEO van Zenius Solutions.

In2Pay iCaisse4 beschermt de telefoon tegen schade door alle oppervlakken van de iPhone 4, behalve het scherm, te bedekken. De In2Pay iCaisse4 is voorzien van een microSD-slot waar de In2Pay microSD beveiligde contactloze aansluiting in past, die door een bankinstelling of draadloze aanbieder kan worden uitgegeven als een credit-, debit- of prepaid kaart, of een digitale portemonnee voor meerdere rekeningen. Wanneer klanten hun In2Pay microSD hebben aangesloten, hoeven ze alleen nog met hun iPhone 4 te zwaaien om te betalen bij winkels, fastfood-restaurants, in taxi's, bij verkoopautomaten, en bij tienduizenden andere verkooppunten over de hele wereld waar contactloze betalingen worden geaccepteerd. De In2Pay microSD bevat dezelfde veilige smart card chip die in miljoenen chip- en pinpassen wordt gebruikt in EMV-landen over de hele wereld. Transacties die met dit apparaat bij de verkooppunten worden uitgevoerd, zijn in overeenstemming met de standaard betaalmethodes zoals de VISA payWave, waarbij voor elke transactie een dynamische variabele verificatiecode wordt gegenereerd om fraude te helpen voorkomen. De In2Pay iCaisse4 werkt naadloos samen met de In2Pay App voor de iPhone.

De volledige In2Pay-oplossing ondersteunt ook alle andere mogelijkheden van een mobiele portemonnee en kan meerdere rekeningen ondersteunen, alsmede Over the Air (OTA) opladen, vervoeraanvragen via MiFare en tal van andere extra mogelijkheden.

“Nu financiële instellingen en draadloze aanbieders over de hele wereld zeer geïnteresseerd zijn in onze In2Pay-oplossing, doet het ons veel plezier ons nieuwste product en ondersteuning van de iPhone 4 aan te kondigen,” aldus Amitaabh Malhotra, COO, DeviceFidelity. “We zijn er zeker van dat het nieuwste, nauwsluitende ontwerp van de In2Pay iCaisse4 in de smaak zal vallen bij gebruikers van de iPhone 4 en dat dit hun favoriete manier zal worden om over de hele wereld te betalen.”

Tegelijk met de aankondiging van dit product, heeft DeviceFidelity tevens een programma gelanceerd om ontwikkelaars te ondersteunen die de In2Pay API voor iOS 4 willen integreren in hun digitale portemonnee, OTA, en andere innovatieve betaaltoepassingen om de iPhone 4 te ondersteunen.

De In2Pay iCaisse4 en In2Pay microSD zijn met onmiddellijke ingang beschikbaar voor draadloze aanbieders en financiële instellingen over de hele wereld.

De In2Pay App is gratis verkrijgbaar via de App Store op de iPhone of via www.itunes.com/appstore/.

Over DeviceFidelity, Inc.

DeviceFidelity, Inc. (www.devicefidelity.com) ontwikkeld plug-and-play technologie waarmee een breed scala aan instituten hun diensten en applicaties kunnen aanbieden op miljoenen mobiele telefoons over de hele wereld. De In2Pay microSD en In2Pay Case-oplossingen, waarvoor patent is aangevraagd, veranderen mobiele telefoons in interactieve, contactloze transactie-apparaten. Het bedrijf is toegewijd aan het beschikbaar maken van contactloze oplossingen op mobiele telefoons en heeft verscheidende patenten aangevraagd in zowel Amerikaanse als internationale octrooibureaus. DeviceFidelity is een privé-onderneming met hoofdkantoor in Richardson, Texas en kantoren in San Mateo, Californië en New York.

iCaisse4 wordt uitgesproken als i-kess-4

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Foto / multimedia-galerie te zien via: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6439096〈=nl

CONTACT:
DeviceFidelity Inc.
Anne Miano, +1 972-325-1240

anne.miano@devicefidelity.com