Gemeente Stede Broec

Vrijwilligerscentrale Westfriesland organiseert Maatschappelijke Beursvloer

28-06-2010 De Vrijwilligerscentrale Westfriesland organiseert dit jaar voor het eerst een Maatschappelijke Beursvloer. De beurs vindt plaats op vrijdag 24 september bij IntermarisHoeksteen aan de Maelsonstraat in Hoorn.
De Vrijwilligerscentrale Westfriesland bestaat op 25 september 2010 25 jaar. Daarom wil zij aan alle maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers werken op 24 september een cadeau aanbieden: de eerste Maatschappelijke Beursvloer Westfriesland!

Wat is een beursvloer?

De Maatschappelijke Beursvloer Westfriesland is een regionaal evenement, waarbij bedrijven vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid ksoteloos diensten aanbieden aan non-profit organisaties. Bedrijven zijn er om winst te maken. Maar zij zijn óók onderdeel van de samenleving. Steeds meer bedrijven willen op een creatieve manier een bijdrage leveren aan de maatschappij. Door deel te nemen aan de Maatschappelijke Beursvloer kan een bedrijf iets doen voor een vrijwilligers- of maatschappelijke organisatie. Bedrijven hebben deze organisaties veel te bieden.

Welke maatschappelijke organisatie heeft er niet een wens op zijn lijstje staan die lastig te vervullen is? Dat kan op elk gebied zijn. Er is vast en zeker een bedrijf dat hen daarbij kan en wil helpen. En de organisatie kan iets doen als wederdienst, vaak meer dan men denkt.

Voorbeeld

Een EHBO-vereniging zoekt een trainingsruimte. Een school stelt haar personeelskantine beschikbaar en de EHBO biedt in ruil daarvoor twee medewerkers van de school een training Bedrijfshulpverlening aan.

Doet u mee?

Alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in West-Friesland worden uitgenodigd om mee te doen aan de eerste Maatschappelijke Beursvloer Westfriesland. Voor meer informatie en aanmelding: Helen Sijm, Vrijwilligerscentrale Westfriesland,
beursvloer@vrijwilligerscentrale.info, 0229 216499 of kijk op de website van de vrijwilligerscentrale.
28-06-2010