NCRV

Spirit 24

Yoga met...

Vrijdag 24 september, 20.30 uur

Spirit 24

Gasten: Pia Douwes, Mathilde Santing, Geert Hoes, Hugo Metsers, Elle van Rijn, Remy Bonjasky

Onder de titel Yoga met⦠is op vrijdag 24 september op Spirit 24 de eerste aflevering te zien van een nieuwe serie yogaprogrammaâs. Hierin ontmoet yogadocente Myrna van Kemenade een aantal bekende Nederlanders, zoals musicalster Pia Douwes, acteur Geert Hoes, schrijfster/actrice Elle van Rijn, zangeres Mathilde Santing, kickboxer Remy Bonjasky en acteur Hugo Metsers.

Per aflevering staat één persoon centraal. Myrna van Kemenade zal samen met haar gast een aantal yoga- en ontspanningsoefeningen doen. Daarnaast gaat ze in gesprek over een aantal onderwerpen waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben; hoe vind je rust in een hectisch leven? Hoe krijg je een balans in je bestaan? Kan yoga daar misschien een positieve bijdrage aan leveren? Tenslotte brengt Myrna samen met haar gast een bezoek aan de plek waar hij of zij tot rust komt; dit varieert van een boswandeling, het strand, tot een bankje aan de rand van de stad.

Sinds september 2009 presenteert Myrna van Kemenade dagelijkse ochtend-yogasessies op de televisiezender Spirit 24. Myrna van Kemenade is een uitermate ervaren yogadocente, met een achtergrond in de musical- en danswereld. In Zaandam heeft ze een eigen succesvolle yogastudio.

Spirit 24 is het levensbeschouwelijke televisiekanaal van de Nederlandse Publieke Omroep. Het kanaal is interreligieus en multicultureel en biedt de kijker een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, cultuur en filosofie, gezien vanuit verschillende geloofsrichtingen en invalshoeken.

De zender laat de kijker genieten en schept verwondering, zet aan tot nadenken en brengt op toegankelijke wijze (nieuwe) inzichten!

Spirit 24 is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 322, via KPN Interactieve TV op kanaal 330 en via Ziggo op kanaal 211. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen.