Gemeente Geldermalsen

Weekendafsluiting A2 Everdingen-Beesd in zuidelijke richting

Vrijdagavond 24 september tot maandagochtend 27 september. Rijkswaterstaat sluit van vrijdagavond 24 september tot maandagochtend 27 september de hoofdrijbaan van A2 in zuidelijke richting (Den Bosch) tussen de knooppunten Everdingen en aansluiting Beesd volledig af. Ook worden de westelijke op- en afritten van de aansluitingen Everdingen en Culemborg afgesloten; evenals de verbindingsweg vanuit de A27 naar de A2 richting Den Bosch in knooppunt Everdingen. Vanaf vrijdagavond 21.00 uur sluit Rijkswaterstaat alle westelijke op- en afritten en vanaf 23.00 uur is de hoofdrijbaan van de A2 afgesloten.

Omleidingsroutes

Tijdens dit weekend zijn er verschillende omleidingen ingesteld. Rijkswaterstaat adviseert de weggebruiker goed voorbereid op reis te gaan. Informatie en de actuele stand van zaken staat op http://www.vananaarbeter.nl/ of www.rijkswaterstaat.nl/a2. Weggebruikers kunnen ook gratis bellen naar de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Korting op alternatief vervoer

Tijdens de weekendafsluitingen biedt Rijkswaterstaat alternatief vervoer aan op de tussenstations van Utrecht naar Den Bosch. Reizigers kunnen voor EUR 2,-- per trein reizen met een vanAnaarBeter-kaartje. Bij Arriva reist u tijdens de weekendafsluitingen gratis op enkele trajecten.

---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258