Deelgemeente Charlois Rotterdam

Kom naar het South & Swing Zuidwijk Spektakel!

Het weekend van 24 en 25 september vindt het derde Zuidwijk Spektakel plaats op het Slingeplein in Zuidwijk. En ook dit keer is er voor alle leeftijden genoeg te beleven! Een talentenshow, braderie, circustent, Las Vegasshow, Bingo, ouderenmiddag, Idols in de Sterrenwijk, diverse optredens; niets is te gek tijdens het Zuidwijk Spektakel 2010.

Op vrijdag 24 september opent portefeuillehouder Theo Coskun om 16.00 uur officieel met de Apen van Zuidwijk op het Slingeplein 303, tegenover wijkgebouw de Larenkamp. Die aftrap gaat niet ongemerkt voorbij, want dat wordt een echt spektakelstuk waar je heerlijk kunt borrelen en genieten van diverse hapjes. Ook op zaterdag 25 september is het van 10.00 uur tot middernacht feest in Zuidwijk. Portefeuillehouder Alaattin Erdal is aanwezig met zijn voorstelling om 12.30 uur.

Pluim van Zuidwijk

Ieder jaar ontvangt een bewoner die veel betekent voor de wijk, tijdens het Zuidwijk Spektakel de Pluim van Zuidwijk. Vorig jaar was dat Coen Moulijn. Ook zo nieuwsgierig wie dit jaar de prijs in ontvangst mag nemen? Zorg dan dat je op zaterdag 25 september tussen 21.00 uur en 21.30 uur aanwezig bent op het Slingeplein. Bestuursvoorzitter Ed Goverde reikt deze ereprijs uit.